Luke 9: Autoexperten støtter Åssiden IF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Des 2021

 

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Autoexperten Åssiden ble i år ny sponsor av klubben. De ønsket å støtte et lokalt idrettslag i nærmiljøet og var tidlig interessert i å få sponse klubben vår.

- Vi har sett på den innsatsen dere legger ned gjennom prosjektet Aktiv på Åssia, og dette er også en faktor som har gjort at vi har ønsket å velge å sponse Åssiden, sier Ramadan som er daglig leder for Autoexperten.

Folkene bak Autoexperten Åssiden startet i Modum hvor de har vært de siste to årene, men de fleste kundene er fra drammensområdet. Til og med Asker og Lillestrøm. Så da var det naturlig å flytte nærmere kundene og utvide kundekretsen.

- Vi har åtte verkstedplasser og fortsatt god plass i hallen, som vi leier. Når vi så at lokalene var ledige var det bare å slå til. Dette er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse, forklarer Ramadan.  

Verkstedet tar imot all bilmerker, og er godkjent av Statens Vegvesen som kontrollør for periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll). Mekanikerne har alle fagbrev med allsidig bakgrunn fra bilbransjen. Med blant annet spesialkompetanse på VAG (Volvswagen, Audi) og Tesla.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.