Luke 7: Heder til viktige Åssia-gutter!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært. 


Runar Kristiansen

Runar Kristiansen har fått klubbens hederstegn for sin innsats som styreleder og medlem av Sportskafeen. Runar var også leder av Rådet i idrettsforeningen fra 2011 til det ble lagt under hovedstyret rundt 2015.

Runar har også hatt flere roller i kubben som veileder når vi trengte kunnskap om diverse søknader. Runar er leder av Eldres gruppe  i dag.

Runar er tildelt Hederstegnet for sin strålende innsats for Åssiden IF. 


Rolf Haugen          

Rolf kan se tilbake på en lang karriere på A-laget i fotball. Etter at han la opp som aktiv var han i mange år styremedlem i Sportskafeen et selskap som opp gjennom årene bidratt med store summer i klubbkassa. Rolf har også vært medlem av Rådet i ÅIF før det ble nedlagt. Rolf har dessuten vært leder av Eldres avdeling i 8 år.      

Rolf ble derfor tildelt foreningens Hederstegn for sin innsats for klubben.


Jon Bunæs

Jon har foreningens hederstegn, og har nå blitt tildelt foreningens nest høyeste utmerkelse med fortjenestemedaljen.

Vår begrunnelse er hans mangeårige innsats i husstyret. Han har i lange perioder vært en av flere som har passet på klubbhuset, og har nedlagt utallige timer i arbeidet med å holde klubbhuset i god stand.

Jon har dessuten vært medlem av Rådet i ÅIF. 


Knut Kvam

Knut kan stå som en representant for grunnfjellet i foreningen. En av de mange har gjort og fortsatt gjør en jobb i det daglige uten å stikke seg fram. Knut har vært, og er fortsatt en viktig bidragsyter i Eldres avdeling. 

Knut er tildelt Hederstegnet for en livslang karriere i klubben og fantastisk innsats.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.