Luke 6: Vitusapotek Åssiden støtter ÅIF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Des 2021

 

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Vitusapotek Åssiden har vært en del av bydelen vår lenge. Apoteket åpnet høsten 2014 og het da Ditt apotek Åssiden.

- I 2019 bygget vi om og ble til Vitusapotek Åssiden. Da fikk vi større lokaler mot Kiwi og ble mye mer synlig. Vi har vokst mye siden den gang, og er storfornøyd og trives!, sier Anja Helene Tanje fra Vitusapotek Åssiden.

Hos Vitusapotek Åssiden er de ansvarlige og setter kundene først. Dette ligger i bunn som en del av sine verdier sammen med respekt, integritet og kontinuerlig forbedring

- Vi strekker oss langt for å ha viktige legemidler på lager til kundene våre, og bestiller fra alle legemiddelgrossistene i Norge ukentlig. Vi er tre apotek i vårt lille apotekselskap som heter Vikenapotekene. Vi er altså ikke eid av NMD, men er privateid. Vi sender ofte varer mellom apotekene for å dekke opp mangel der det er behov, forteller Anja.

Som en klubb som bryr seg om sitt lokalsamfunn så er det viktig med samarbeidspartnere som gjør det samme. Det er også viktig for Anja og Vitusapotek Åssiden.

- Vi ønsker å være tilstede for folk på Åssia og skape gode relasjoner til de som handler hos oss. Vi vet at ikke alle er like mobile, kanskje spesielt under pandemien, og derfor har vi gratis leveranser av legemidler og utstyr to ganger i uka. Under den verste nedstengningen i 2020 samarbeidet vi også med frivillighetsapparatet i Drammen kommune, slik at frivillige leverte varer de dagene vår sjåfør ikke var på jobb.

Hvorfor vil du støtte Åssiden IF, og hva er viktig for deg i en klubb for at du skal støtte lokalt?

Vi trives på Åssiden og ønsker å støtte lokalt der vi er, og det er der de fleste kundene våre bor! Derfor sponser vi Åssiden IF.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.