Luke 1: En vellykket håndballfest!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Vi henter inspirasjon til dette konseptet fra våre venner i Stoppen SK, og takker for at vi fikk «stjele» denne gode ideen! 

Lørdag 27. november inviterte håndballgruppa til fest i Berskaughallen, og jammen ble det en ordentlig feiring av våre egne og andre lag sine flotte håndballspillere.

Våre flinke frivillige i håndballen rigget hallen klar med blåhvite ballonger og vimpler. På vei inn i hallen var det også mulig for de som ønsket å få ansiktsmaling i klubbens flotte farger.


Lagene som spilte kamper ble fulgt inn på banen av maskoter med flagg og musikk, hvor alle navn ble lest opp til applaus. De yngre lagene bidro også som heiagjeng!

Etter hver kamp valgte en jury ut "Kampens profil" som fikk tildelt en helt spesiell t-skjorte som premie.


Arrangementet var fantastisk gjennomført av håndballgruppas flinke frivillige. Dette ga god stemning hele dagen og det var en god måte å bygge klubbfølelse. Yngre lag heiet på eldre og motsatt. På slutten av dagen spilte 8, 9, 10-åringene kanonball sammen med 13- og 14-åringene. Da har vi gjort noe riktig!

Tilbakemeldingene har vært gode. Fra egne lag men også fra Elvebyen som var et av bortelagene for dagen. 


Kort oppsummert en dag som ga mange smilende barn og ungdom i full aktivitet, og mange flinke frivillige som stod på med godt humør! Dette må kalles en suksess og vi gleder oss til neste gang!

Takk til alle som stod på i planlegging og selve dagen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.