Utmerkelser delt ut!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Nov 2021

På siste hjemmekamp fikk to viktige personligheter i Åssiden hver sin utmerkelse. Lisbeth Løwe Olsen fikk utdelt Hederstegn og Espen Hansen fikk utdelt 10-årsmerket!

 

Et bilde som inneholder tekst, utendørs, skilt, fortauskant

Automatisk generert beskrivelseLisbeth med diplom og blomster etter utdelingen foran kiosken (Foto: Åssiden IF)

 

Lisbeth Løwe Olsen har vært frivillig ildsjel i varierte oppgaver i klubben i totalt 18 år! Det hele startet med varierte oppgaver i forbindelse med at barna ble en del av klubben. Gjennom dette har hun bidratt på arrangementer som Åssiden cup, Drammenscup, jobbet på fotballskoler, vært en viktig del av utviklingen av Eat Move Sleep-cupen.

I tillegg til alt dette har Lisbeth nå i hele 9 år hatt ansvaret for kiosken ved fotballbanen. «Det er jo barnet mitt» sier ofte Lisbeth med et smil, og det synes i hvordan hun legger hjertet sitt i arbeidet. Her har hun gjort en fantastisk jobb og lagt ned enormt mange timer hvert år. Hun sikrer god drift og står ofte på selv i kiosken.

Gratulerer så masse til Lisbeth med Hederstegn!

 

Kan være et bilde av 2 personer, folk som spiller fotball, folk som står og utendørsEspen i aksjon under kampen mot FK Ørn Horten (Foto: Knut Bjerva / FK Ørn Horten)

Espen Hansen har vokst opp i klubben og vært en trofast Åssia gutt. Med bare 28 år har han allerede hele 10 år bak seg i seniorfotballen i Åssiden IF. 

Espen har spilt i Åssia fra han var 6 år og gått gradene i klubben fra knøttelaget til A-laget. Han debuterte på a-laget i 2010 og nærmer seg hele 250 kamper. Espen sin posisjon på banen er back, men han spiller også gjerne midtbane. Utenom fotballbanen er Espen rørlegger/ingeniør og har også bidratt med dugnadsarbeid rundt rørleggerarbeid i klubben. 

Gratulerer så masse med til Espen med 10-årsmerket!


Et bilde som inneholder himmel, gress, utendørs, idrett

Automatisk generert beskrivelseUtdeling av tegn til Lisbeth før kampen mot Mjøndalen 2 (Foto: Roger Nordstad)

 

Et bilde som inneholder gress, himmel, utendørs, felt

Automatisk generert beskrivelseUtdeling av tegn til Espen før kampen mot Mjøndalen 2 (Foto: Roger Nordstad)

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.