Ingrid er vår nye medarbeider

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Aug 2021

Ingrid Rørlien (24) fra Voss har takket ja til vikariat i Åssiden IF og skal jobbe som aktivitets- og samfunnsutvikler i bydelen fra 2. august 2021 til 30. juni 2022.

Ingrid har vært og er en aktiv håndballspiller. Hun har gått toppidrettslinjen på Voss Gymnas, og etter det dro hun på Skogn folkehøgskole håndball hvor hun også var i Brasil. Så begynte studietilværelsen og Ingrid dro til Høgskolen i Elverum. Der har hun tatt bachelor i idrett, med spesialisering i trenerrollen, og så videre på master i idrett og kroppsøving, med spesialisering i idrett og coaching.

Kombinert med studiene har Ingrid også jobbet i barnehage og som lærervikar på Vestad barneskole i Elverum.

- Jeg brenner for å coache og utvikle ungdom, samtidig som jeg vil skape gode aktivitetsopplevelser for barna. Dette passer bra med oppgavene på skolene i bydelen, sier Ingrid.

De fire første arbeidsukene er unnagjort og Ingrid er kommet god i gang. Hun har bidratt på sommerskolen i esport og blitt kjent med kollegaer og elever på skolene.

- Jeg visste jo ikke helt hva jeg gikk til når jeg begynte her, smiler Ingrid før hun fortsetter, men nå begynner jeg å få oversikt og gleder meg til fortsettelsen!

Vi hadde totalt 23 søkere på vikariatet, hvor 6 stykker var inne på intervju. Ingrid hadde en spennende bakgrunn og utmerket seg tidlig. Hennes engasjement for idrett, aktivitet, utvikling og ungdom var viktig i valget om å tilby henne stillingen.

- Jeg er strålende fornøyd med at Ingrid ønsket å bli en del av laget til Åssiden IF og ikke minst bydel. På sine første uker har hun vist at hun har kompetanse og kunnskapen som vi ønsket. Hun tar ansvar, er strukturert og en blid og trivelig person som er hyggelig å være rundt. Dette tror jeg blir veldig bra, skryter daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Ingrid vil ha et stort ansvarsområde og varierte oppgaver. Det går fra fysisk aktivitet på skolene, allidrett, åpen hall, aktive eldre og andre tilbud i bydelen, samtidig som hun vil få et ansvar med oppfølging av kontingenter. Hun vil også overta rollen som klubbens idrettskontakt

- Dette er to ting som ofte henger sammen. I tillegg er Ingrid ute på skolene og kan lettere fange opp de som trenger å prate med en trygg voksen. At det er vanskelig med økonomi eller språk skal ikke være hinder for å være en del av Åssiden IF. Derfor er rollen som idrettskontakt så viktig, sier Ørjan.

Ingrid skal vikariere for Karianne Øiseth som har permisjon til 1. mai.

Vi ønsker Ingrid velkommen til Åssiden!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.