Tappert tap for Åssiden mot Kråkerøy

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Aug 2021

Åssiden kom ut i en 4-3-3: Christoffer Andersen - Kasim al, Peter Oland, Rene Kristoffersen, Even Lübeck - Moa Ahmed, Mads Gundersen, Ahmet Cetin, Nhial Gach, Kaan Kaya - Magnus Langset

Leit for Åssiden var det også at Martin Bøthun måtte gi seg på oppvarming med noe han kjente murret i lysken.

Etter et godt åpningskvarter var det Kråkerøy som tok ledelsen. Tidligere Kvik Halden-spiss Björn Olof Berglund stanget inn kampens første mål etter en corner, som har vært Åssidens store akilleshæl gjennom denne sesongen. Berglund har tidligere spilt for Kvik Halden i 2. divisjon, der han har notert seg for 62 mål på 104 kamper.

Kampen var 38 minutter gammel da Kaan Kaya fikk direkte rødt kort. Åssiden satte fart etter en corner, og Kaya ble bevisst taklet av Emil Sjo Nilsen. Da tente Kaya på alle plugger og fikk marsjordre av dommer Ingvild Aarland.

– Det var helt riktig gult kort på Emil, og helt riktig rødt kort på Åssiden-spilleren. Emil tok et profesjonelt frispark og fikk kortet, men det ble total overtenning tilbake, sa Kråkerøy-trener Anders Østli til Fredrikstad Blad etter kampen. Dermed må Kaya belage seg på flere kamper på sidelinjen.

Åssiden holdt 1-0 til pause og sto godt imot på tampen av omgangen. Likevel gikk gjestene opp til 2-0 bare sju minutter ut i den andre omgangen. Kråkerøy kom tre mot en, og Berglund hadde få problemer med å sentre inn sitt andre fra kloss hold. Da så det med ett mye tyngre ut for Åssiden.

Og da samme mann scoret på corner med ti minutter igjen, var det "game over". Likevel var det gledelig at Åssiden scoret sesongens første mål. Det kom etter en heading på overtid signert storscorer Andreas Andersen.

ÅIFs neste kamp er mot Follo på Ski Stadion lørdag klokken 16.00. Da håper vi å se så mange Åssiden-supportere som mulig!

image.pngAndreas Andersen (t.v.) fikk æren av å score sesongens første mål for Åssiden. Her jubler han med Rene Kristoffersen og Erik Midtgarden. Foto: Paul Paulsen