Viktig informasjon Åssiden Mjøndalen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Jul 2021

Her er viktig informasjon om praktiske forhold i forbindelse med første runde i NM.

Vi er pålagt å følge Covid-19-forskriften for arrangement i forbindelse med kampen. Dette medfører at vi må ha fire separate kohorter med egne innganger per kohort. Det er forventet at alle respekterer retningslinjene til myndighetene og holder god avstand under hele arrangementet.

Det vil være kiosk med enkelt vareutvalg på kampen. Vi vil også ha utsalg for billetter ved klubbhuset for de som ikke har kjøpt på forhånd.

Grunnet pandemien vil vi ikke ta imot kontanter og aksepterer bare kort og VIPPS som betalingsmiddel. 

De som kjøper billett ved inngangen til hvert publikumsfelt kan gjøre det med VIPPS, eller oppsøke billettluken for kortbetaling. .

 

Parkering

Åssiden supportere bes om å unngå bil så langt det er mulig. De som kjører bes parkere på Coop Extra, Åssiden skole, Buskerudveien eller parkeringsplassen ved banen.

 

Mjøndalen supportere bes om å unngå bil så langt det er mulig. De som kjører bes parkere ved næringsarealene vest for banen (Meny, Revisorkollegiet, Fagmøbler).

 

 

Inngang

Åssiden supportere som skal sitte på tribunen eller Sone 1 bes ankomme via klubbhuset og gå opp forbi kiosken. De som skal til Sone 2 bes ankomme via skolegården ved nordligste port.

 

Mjøndalen supportere bes ankomme via næringsparken og gangveien langs fotballhallen.


Unntak er for de som skal kjøpe billett med bankkort. De må komme klubbhuset. Dette gjelder uavhengig av sone for både ÅIF og MIF supportere.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.