Åssiden-gutta klar for Mjøndalen i cupen!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Jul 2021

Åssiden-gutta har gjennomført en god treningsuke etter en to uker lang ferie, og er klar til dyst mot Mjøndalen i første runde i cupen på søndag.

Spillende trener Erik Midtgarden er fornøyd med det han så på treningene mandag, tirsdag og torsdag.

- Det ser ut som om ferien har gjort godt. Jeg er fornøyd med hvordan vi har sett ut inn mot Mjøndalen-kampen. Vi har trent på spesifikke ting inn mot kampen, og det har sett bra ut. Jeg er veldig klar for å møte Mjøndalen, sier Midtgarden om å møte gamlelaget.

Åssiden stiller med en stor tropp og har hatt bra treningsoppmøte på treningene den siste uken. Det er noen småskader her og der, men ingenting langvarig og vi gleder oss stort til kamp på søndag.

Et skår i gleden kom torsdag, da hovedtrener Kenneth Myrhvold meddelte at han ikke skulle fortsette som trener for A-laget. Spillegruppen ble naturligvis sjokkert over å høre beskjeden før torsdagens trening.

- Kenneth er en veldig bra mann. Han er hel ved, er skikkelig Åssiden-gutt og en stor ressurs for denne klubben. Vi hadde et veldig bra samarbeid og jeg er glad for tiden vi fikk sammen som trenere i klubben. Jeg håper veldig at han blir å se på feltet her om ikke lenge igjen.

Fremover blir det, som tidligere nevnt, Midtgarden og Mads Gundersen som skal trene Åssiden.

Møt opp på Åssiden og få med deg sesongens store høydepunkt! Kampstart er 18.00.

KJØP BILLETTER HER!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.