Kenneth gir seg som A-lagstrener i Åssiden

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jul 2021

Vi takker Kenneth for hans innsats i klubben de siste 8 årene.

 

 

Kenneth Myhrvold har siden 2013 gått gradene i Åssiden IF som trener. Først startet han som trener for J16, og deretter prøvde han seg i seniorfotballen som trener for senior dame. Samtidig var Kenneth trener for kretslagene J14-J16 i Buskerud fra 2015-2019. Som trener tok han nivåene fort, og fikk jobben som trener for senior herrer sent i 2018.

 

Også dette nivået tok Kenneth bra og kunne i sin første hele sesong i 2019 feire opprykket til Norsk Tipping ligaen (3. divisjon). Dessverre ble ikke 2020 det året alle så for seg hvor laget skulle kjempe om plassen på norsk fotballs fjerde nivå. Korona stoppet all fotball i over ett år, og seniorfotballen har vært hardt rammet av strenge retningslinjer. Dette innrømmer Kenneth at har vært spesielt tungt.

 

Avgangen nå som sesongen endelig begynner igjen skyldes at man ikke er enige om veien videre, og av respekt for klubben og gutta, så velger Kenneth å trekke seg ut av det nå før seriestart. Klubben respekterer valget, og døren i Åssiden er også alltid åpen for Kenneth.

 

Erik Midtgarden tar over rollen som hovedtrener for senior herrer ut sesongen, og har med seg Mads Westile Gundersen som assistent.


Alle henvendelser rundt saken rettes til daglig leder Ørjan Dimmestøl på telefon 93490714 eller epost orjan@aif.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.