BILLETTER ÅSSIDEN MOT MJØNDALEN

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jul 2021

Kan være et bilde av 1 person, spiller fotball, står, utendørs og tekst som sier '1. RUNDE NM SON 25. JULI kl. 18:00 ASSIDEN I.F. 1937 1000 ARFTS M IF'

Vi møter første Mjøndalen Toppfotball i første runde av cupen! Her får du oversikt over hvordan du kan kjøpe billetter til den første A-lagskampen på Åssiden på over et og et halvt år. Forsalget starter i morgen søndag 18. juli kl. 12.00!

 

Endelig skal ballen rulle igjen for senior lagene i Åssiden og det starter med et smell. A-lag herrer tar i mot selveste Mjøndalen Toppfotball til 1. runde i cupen! En anledning som føles passende for innvielse av den nye tribunen på Åssiden Stadion.

 

Kan være et bilde av driver med idrett, stadion og gress

 

Vår flotte tribune har plass til 240 stykk. Dessverre er det fortsatt Covid-19-restriksjoner og dette vil påvirke billettsalget. Vi har i førsteomgang begrenset antall billetter, og det vil også bare være mulig å sitte på annethvert sete på tribunen.

 

DET ER FØRSTE MANN TIL MØLLA FOR BILLETT PÅ NYE TRIBUNEN! SÅ VÆR TIDLIG UTE!

 

Billettsalget starter i morgen søndag 18. juli kl. 12.00!

 

Billettene koster 100kr per stykk, og de under 13 år får gratis inngang. Det er derimot viktig at flest mulig under 13 år reserverer på forhånd av hensyn til Covid-restriksjoner og at vi har begrenset kapasitet.

 

Åssiden-supportere kan kjøpe billetter her: https://aif.ticketco.events/no/nb/e/aassiden__mjoendalen

 

Har du ikke mulighet til å kjøpe billetter online kan du komme til klubbhuset søndag kl. 12.00-14.00, mandag 11.00-13.00 eller torsdag 17.00-18.00 for å kjøpe kontant. Vi ber om at du tar med presist beløp!

 

OBS!! Mjøndalen-supportere kjøper billett av egen klubb!

 

Covid-retningslinjer og banekart

I forbindelse med kampen er Åssiden pålagt å følge strenge retningslinjer for gjennomføring av arrangement. Det er forventet at alle publikummere setter seg godt inn i gjeldende regelverk og forholder seg til skilting og beskjeder fra vakthold på kampen. Hvis ikke kan man i ytterste konsekvens bli bortvist uten krav på refusjon av billett.

Vi vil dele tilskuerne inn i fire kohorter. Åssiden-supporterne har Sone 1 på og ved tribunen, samt Sone 2 på kortsiden mot Eplehagen og skolen. Mjøndalen supporterne har to felt på hjørnet mot fotballhallen.

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.