Mot ny håndballsesong

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Jul 2021

Tilbakelagt er en håndballsesong med mye spenning. Dessverre knyttet spenningen seg mest til om vi faktisk fikk spilt håndball denne rare sesongen 20/21. Det så lovende ut for ungdommen og barna som fikk startet oppkjøring, spilt noen få seriekamper og klubben arrangerte en aktivitetsturnering – faktisk den beste i hele regionen!

Det så ut til at vi skulle få til en ny konkurransehelg på vårparten, men den ble også brutalt avlyst i 12. time.

Alle lagene har likevel holdt god aktivitet gjennom hele året med stor iver og kreativitet. Godt planlagte innetreninger, og med stor kreativitet utendørs i til tider værforhold som ikke akkurat var skapt for håndball. Tusen takk til hver og en av dere som hele tiden har vært positive og holdt barna våre i aktivitet!

Åpningen av breddeidretten for voksne kom så sent at damelaget, forståelig nok, for lengst hadde tatt sommerferie. Et trist håndballår med mer innsats på å holde seg unna hverandre enn å kunne samles til trening og kamp. Vi håper å se alle tilbake i Berskaughallen til høsten.

Men en ny sesong nærmer seg og nå ser det mye bedre ut på alle områder, så til høsten skal det bli spenning PÅ banen! Vi har også noen meget solide forsterkninger på trenersiden vi snart vil presentere!

Håndballstyret ønsker alle i klubben og på Åssia en fortsatt riktig god sommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.