Sportslig leder storfornøyd med fotballskole og gleder seg til ny i august

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Jul 2021

Åssiden arrangerte McDonalds fotballskole i uke 25 med 75 barn som var med. Sportslig leder Bo Andersen var storfornøyd med uken.

Åssiden arrangerte nemlig egen fotballskole i uke 25, som var en stor suksess med 75 barn.

- Det var veldig positivt at så mange var med. Det er godt å være i gang med fotballskole med Åssiden. Vi skal ha en i august også, vi får se hvor mange vi blir der. Det er en TINE fotballskole fra 9. til 13. august, sier sportslig leder Bo Andersen.

PÅMELDING TIL FOTBALLSKOLE 9.-13. AUGUST HER

Fotballskolen gikk fra mandag til fredag i uke 25, fra klokken 9 til 16. Det var forskjellige temaer til de forskjellige dagene, som oftest startet med en trening på en og en halv time, så lunsj, så kamper og annet moro etter lunsj. Fredagen ble avsluttet med et tema som heter lagspill, samt mye kamper og turneringer. Da kom også McDonalds Åssiden innom med mat til alle deltakerne!

- Jeg har ikke hørt noe negativt, folk har vært glade. Det er veldig positivt. Jeg er veldig fornøyd med deltagere, hvordan uken gikk, trenere, innhold og hvordan barna opplevde fotballskolen. I det store og hele var det veldig positivt. Jeg ønsker også å spesifikt takke Kjetil Høst og McDonalds for det gode samarbeidet. 

Nå håper Andersen at det fremover vil bli to fotballskoler hvert år – en i første uke av skoleferien og en i slutten.

PÅMELDING TIL FOTBALLSKOLE 9.-13. AUGUST HERKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.