Uavgjort i første treningskamp

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Jun 2021

Åssiden møtte DBK til treningskamp lørdag på Åssiden stadion. Oppgjøret i varmen endte 1-1, etter en lekker scoring av Hasan Duman.

Treningskampen var Åssidens første siden vinteren 2020. Likevel var temperaturen en litt annen lørdag på Åssiden enn det den var da klubben sist spilte treningskamp. Oppgjøret var preget var over 30 grader og en del vind, og det ble drikkepauser i både den første og den andre omgangen i varmen.

Åssiden startet med følgende 11:

Thomas Lie Syvertsen – Espen Hansen, Rene Aasly, Peter Oland, Øystein Hansen –Erik Midtgarden, Nhial Gach – Ilmi Sulimani, Hasan Duman, Kaan Kayan – Magnus Langset ©.

Åssiden spilte uten Fredrik Boldt, Marius Boldt, Martin Bøthun, Burak Dogan, Kasim Al, Cronje Eng og Even Lübeck, som av diverse årsaker ikke var med.

- Med full tropp hadde det vært noe litt annet, men det var greit å komme seg i gang.

Duman sendte hjemmelaget i ledelsen i 1. omgang etter et lekkert skudd inne i 16-meteren, mens DBK utlignet på straffe like før full tid. Dermed endte det 1-1.

- Det var godt å få 90 minutter i beina. Jeg føler vi har bra kontroll, spesielt i 2.omgang. Vi må justere litt offensivt for å få fullt utbytte av det oppbyggende spillet for at det skal sitte helt. Jeg føler vi fikk noen svar. Vi har mye ball som vi ønsker, og i 2.omgang er vi ganske overlegne. Alt i alt var det gøy å komme i gang. Vi skaper litt lite, men det kommer med å øve på det oppbyggende spillet, sier spillende trener Erik Midtgarden.

- Vi er noen små justeringer unna å spille en mye bedre kamp enn det vi egentlig gjør.

Vegard Hansen kom også innom en tur for å overvære motstanden i første runde i cupen. Den kampen spilles søndag 25. juli 18.00 på Åssiden Stadion.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.