Invitasjon til Åssiden IF E-sport

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Mai 2021

Et bilde som inneholder innendørs, vindu, skjerm, datamaskin

Automatisk generert beskrivelse

 

Tirsdag 18. mai starter vi opp ÅIF sitt helt nye e-sport tilbud for jenter og gutter som har begynt i 3. klasse på barneskolen og oppover.

I desember 2020 fikk klubben 250.000kr av Sparebankstiftelsen DNB til å etablere e-sport som tilbud i klubben. Totalt har vi kjøpt inn 12 utøverstasjoner og 2 trenerstasjoner.

 

I tillegg til medlemskontingent vil det bli en aktivitetskontingent for å delta.


Hvordan melde interesse: https://forms.gle/fiigFT2VFSYHqdsW8


Vi vil gjennomføre informasjonskvelder på Teams torsdag 6. mai kl. 19.00 og mandag 10. mai kl. 19.00. Passer ikke tidene ønsker vi tilbakemelding, så kan vi finne en løsning slik at du får informasjonen du ønsker. Et informasjonsmøte er forventet å vare i 90 minutter. Innkalling med møtelink sendes ut til påmeldte deltakere i forkant av møtet. 

Påmelding infomøte her https://forms.gle/mupRH9WucCrxGZyq6.


For spørsmål ta kontakt med Ørjan Dimmestøl 93490714 eller send mail til esport@aif.no  


Hvilke spill kan man delta på?

Vi tar imot ønsker på undersøkelsen i linken over, men vi har primært sett for oss noen spill som primærtilbud.

Når det kommer til aldersgrenser vil vi følge tilsvarende ordning som kinoer benytter seg av. Med samtykke fra foreldre og en voksen tilstede kan man delta på en litt høyere aldersgrense enn egen alder tilsier.

Spillere må selv ha Steam-konto og kjøpe spillene på forhånd. Er dette vanskelig for den enkelte så er klubben behjelpelig til å finne løsninger.

 

Hvordan ser en økt ut?

En økt er tenkt å vare i to timer. Det forventes at man kommer til trening i god tid før treningen starter. Økten vil bestå av fysisk aktivitet først og så gaming.

 

Hva fokuserer vi på?

Det er tre grunnpilarer som vil være en rød tråd i ÅIF sin e-sport aktivitet:

I tillegg til dette vil nettvett være et tema som dukker opp jevnt og trutt underveis i aktiviteten. Det vil ikke bare gjelde gaming og internett, men også sosiale medier som snapchat.

 

Lokalt samarbeid

Åssiden IF har gode samarbeidspartnere lokalt med DBK, Konnerud, Lier, Svelvik med flere. I 2020 gikk flere klubber sammen og dannet e-sport alliansen som er en samling e-sport klubber som jobber for aktivitetsglede til alle barn og unge. Alliansens hovedformål er å legge til rette for bredde-esport-serie og cuper samt erfaringsutveksling. 1. august vil det tiltre en prosjektleder, André Bauman, i alliansen som er finansiert av eksterne midler.


Kan være et bilde av tekst som sier 'ESPORT ALLIANSEN EST. EST. 2020'Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.