Ny avtale med McDonalds Åssiden

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Mar 2021

Vi er gleder oss over en ny og forbedret avtale i samarbeid med McDonalds Åssiden!

 

 

Kjetil Høst (bildet til venstre) er franchise eier for McDonalds-restauranten på Åssiden. Restauranten har vært en del av Åssiden siden 1997, og Kjetil har drevet den siden 2010. I tillegg eier han restaurantene på Gulskogen og Flå.

McDonalds Åssiden har vært en god støttespiller for Åssiden IF i 2020. Da med avtale om skilt på stadion, draktsponsor + kampsponsor for senior herre og til en fotballskole senior herre skulle gjennomføre i 2020. Fotballskolen planlegger vi istedenfor å gjennomføre i starten av årets sommerferie.

Nå øker McDonalds støtten betydelig for de neste tre årene med mulighet for ytterligere to års forlengelse. Det er fordi Kjetil og McDonalds ser arbeidet Åssiden legger ned for bydelen. I en flerkulturell bydel er det viktig å omfavne alle.   

- Mangfold er noe vi har satset på, fordi vi mener at en blanding av mennesker med ulik bakgrunn gir en unik arbeidsdynamikk. Så hos oss er det 20 ulike nasjonaliteter ansatt. Det handler i bunn og grunn om å gi alle en sjanse. I tillegg er likestilling og rettferdighet noe som er svært viktig for oss. Både i toppledelsen og for de som møter arbeidslivet for første gang er vi opptatt av å ha en mest mulig lik kjønnsbalanse.

- En av våre viktigste oppgaver er å skape gode opplevelser både for gjestene våre og for hverandre. Vi tror at om vi sammen levendegjør noen væremåtene, og vil vi skape nettopp dette, sier Kjetil Høst og lister opp:

-Respekter og verdsett

-Skap gode opplevelser

-Vennlig og rask

-Vær deg selv

-Kos deg


Sammen om et varmere Åssia

Kjetil er en mann med hjerte for lokalsamfunnet hvor bedriften hører hjemme. Så selv om han bor på Åskollen er det også viktig for han å ivareta Åssiden-bydel. Da treffer samfunnsarbeidet som Åssiden legger ned veldig godt.  

- Åssiden IF står for alle de ovennevnte tingene som gjør at man virkelig kan gjøre en forskjell i lokalsamfunnet. Vi gjør så mye bra for Åssiden sine innbyggere, spesielt for de yngre. Det er viktig å få lov til å være en del av noe og her omfavner Åssiden IF de fleste, fra Håndball og fotball, og snart til E-sport og ikke minst Natteravner som passer på ungdommen i helgene.

I tillegg til den tidligere avtalen har restauranten på Åssiden tilbudt Åssia-meny hvorav 5kr per solgte meny går til Åssiden IF. Nå vil vi redefinere den sammen og etter hvert vil det komme en ny Åssia-meny.

 

Fast støtte til klubbens solidaritetsfond

Vi er veldig glade for å ha en person som Kjetil med på laget. Han bryr seg virkelig om lokalmiljøet, og det kom tydelig frem i samtalene vi hadde rundt ny avtale. Derfor har han som en ekstra del av pakken valgt å gi et fast årlig beløp på 10.000kr til klubbens solidaritetsfond. Kjetil og McDonalds går dermed foran og utfordrer våre andre sponsorer til det samme. Økonomi skal aldri være et hinder for å drive aktivitet i Åssiden IF. Vi takker ydmykt på vegne av de barn og unge på Åssiden som er avhengig av fondet

Klubben jobber med nye rutiner for solidaritetsfondet for både kontingent og utstyr. Det vil komme mer om dette senere.

 

Et bilde som inneholder tekst, person

Automatisk generert beskrivelseKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.