Vi trenger DEG!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Mar 2021


Har du lyst til å bidra i "klubben med hjerte for alle på Åssia"?Vi i Åssiden IF er en klubb med 1500 medlemmer. Det betyr at vi trenger frivillige blant annet som trenere, lagledere, styrer og utvalg. 

Nye mennesker inn til å bidra i sentrale roller, både for å styrke og fornye klubben. Det er ikke alltid like lett å foreslå seg selv til valg, men nå er muligheten her til å gjøre nettopp det. 


Fotballgruppa trenger spesielt to stykk til sitt fotballstyre (trykk på link under for rollebeskrivelse):

Arrangementsansvarlig - Fotball

Sport og utstyr - Fotball

Er du interessert? Send en mail til: fotball@aif.no  (leder fotballstyret) og oppgi navn og mobilnummer, så kontakter vi deg for en hyggelig prat om hva du kan tenke deg å gjøre. 


Allidretten ble i 2020 lagt inn under håndballgruppa, og håndballstyret ønsker en egen ansvarlig til å følge opp vår viktigste rekrutteringsarena (trykk på link under for rollebeskrivelse):

Allidrettsansvarlig

Er du interessert? Send en mail til: handball@aif.no  (leder håndballstyret) og oppgi navn og mobilnummer, så kontakter vi deg for en hyggelig prat om hva du kan tenke deg å gjøre. 


Alle rollene vil få god støtte fra våre to fulltidsansatte pluss mange andre flinke frivillige. Klubben har i 2020 ansatt en sportslig leder på fulltid. Dette er nytt og vi må finne ut av hvordan rollene skal se ut. Rollebeskrivelsene er altså ikke hogd i stein og det er mulig å utvikle rollene for fremtiden!


Er du interessert, men nysgjerrig på andre roller også? Send en mail til: post@aif.no (daglig leder)

og oppgi navn og mobilnummer, så kontakter vi deg for en hyggelig prat om hva du kan tenke deg å gjøre. Det er absolutt ikke noe krav om å ha aktive barn heller, så hvis dere kjenner noen som kunne tenke seg å bidra til det beste for barn og unge i et hyggelig og inkluderende miljø, er det bare å foreslå dem. 

Ta også gjerne kontakt med daglig leder på mobil 934 90 714 hvis ønskelig.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.