Vinner av gratis strøm

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Feb 2021


Tore Skrindo Andersen har vunnet gratis strøm ut 2021 (Foto: Privat)

 

Før jul annonserte klubben et nytt samarbeid med Supporterkraft hvor strømforbruket ditt er med å støtte klubben. Altså at man gjennom en hverdagslig kostnad gir en utrolig viktig støtte til Åssiden IF uten at det koster noe ekstra. Konseptet fungerer på samme måte som Grasrotandelen fra Norsk Tipping! 


I den forbindelse annonserte vi at vi ville trekke en heldig vinner av gratis strøm ut 2021 blant de som ble kunde før 31. januar. Nå er vinneren trukket og det ble Tore Skrindo Andersen (bildet over). 


Bytt strømavtale her!


Se vår informasjonsvideo om samarbeidet her:


Med en strømavtale fra Åssiden IF og SupporterKraft får du en konkurransedyktig, god og miljøvennlig strømavtale. Overskuddet deles 50/50 mellom klubb og SupporterKraft, slik kan du passivt bidra til et bedre aktivitetstilbud for barn og ungdom i bydelen Åssiden, samtidig som du sparer penger.

Det er enkelt å bytte! Åssiden IF tilbyr to forskjellige strømavtaler, så du kan velge den som passer deg best. Ingen liten skrift eller skjulte vilkår, her er det du som bestemmer hva du vil ha.

Ørjan Dimmestøl, daglig leder i Åssiden IF, har gått foran og har selv byttet for å støtte Åssiden IF!

Bytt strømavtale her!


Er dette en god avtale for beboerne på Åssia?

Ja. Supporterkraft er så sikker at de tilbyr en måned gratis strøm uten binding så her koster det ikke noe å prøve. Man kan også få to måneder gratis nå i de dyre vintermånedene ved avtaletid på 12mnd. 

Hvorfor dele overskuddet med ÅIF?

I 2020 valgte ca 600 000 nordmenn å bytte strømleverandør. Bransjen har dermed en stor utfordring med å skaffe lojale kunder. Supporterkraft tror at man som kunde inngår avtalen basert på 3 ting: Fornuftig pris, lojalitet og kjærlighet til klubben og arbeidet vi gjør lokalt. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.