Blåhvit er i gang igjen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Feb 2021


Hver lørdag fremover samles barn og ungdom i fotballhallen til ekstratreninger. Når været tillater det flyttes treningene selvsagt utendørs.


Forrige lørdag var første økt. Da var det hele 37 barn i alderen 9-12 år og 28 ungdommer i gruppen 13-16 år. I tillegg stilte også noen av våre flinke trenere i klubben opp. 


Sportslig leder Bo Braastrup Andersen er ansvarlig for Blåhvit, og får også hjelp av forskjellige trenere i klubben fra gang til gang. Han var også glad for å se at mange jenter var med på første økten. 


- Fokuset til Blåhvit er at ALLE skal få muligheten til å trene litt ekstra, det skal være gøy og ikke minst lærerikt. Her skal alle oppleve mestring og vi følger klubbens sportsplan for sportslig innhold i treningen, sier Bo. 


Det er altså ikke et krav om ferdigheter, og gleden med fotball er nok til å stille opp. Dette er et gratis ekstratilbud til medlemmer av klubben. 


- ALLE kan bli med (9-16år)! Det eneste som er viktig er å komme til tiden med godt humør, fotballsko og leggskinn.  


- Informasjon rundt øktene blir også gitt i Spond. Nå i korona-situasjonen er det viktig at alle er registrert. Derfor ber vi alle melde seg på i forkant slik at vi kommer raskt i gang, forklarer Bo.  


Når er det?

9-12år: 09:00-10:00

13-16år: 10:00-11:00


Alle som skal delta må melde seg inn i denne Spond-gruppen for informasjon: https://group.spond.com/NOCNE
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.