Ny tribune

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Feb 2021

Åssiden IF skal sammen med Klubbkameratene bygge ny tribune med vegger og tak.

 


En skisse av den nye tribunen (Foto: Klubbkameratene AS)

 


Denne tribunen skal bli et nytt landemerke på Åssiden, og gjøre det enda bedre å være på kamp. Med vegger og tak løfter vi stemningen og atmosfæren blant tilskuerne. Man kan da også dra på kamp i all slags vær. Med dette får vi en tribune for hele klubben, og håper det skal bli attraktivt å se både senior-lagene, men også for foreldre å se barn og ungdomslag som spiller på stadion. Tribunen vil ha 200 blå og hvite seter.

Den gamle tribunen måtte skiftes ut ved opprykket til 3.divisjon i forkant av 2020-sesongen. Da ble det kjøpt inn en ståltribune, men grunnet utfordringer med søknadsprosessen tok det tid å få tillatelse til å sette opp tribunen. Når Klubbkameratene AS lanserte sitt prosjekt og ønsket Åssiden IF som pilotklubb så var dette en veldig spennende anledning for klubben.

Klubbkameratene AS er et lokalt firma startet opp av Kenneth Karlsen sammen med Christian Gauseth. Begge blir av mange sterkt linket til Mjøndalen IF, men som mange i klubben vet er Kenneth Karlsen en blå-hvit gutt som har et hjerte for Åssia. Gauseth bor på Åssiden og har i sin tid her også blitt glad i bydelen og klubben. Det var derfor et sterkt ønske fra dem å få til dette prosjektet sammen med oss.

 

Null-prosjekt

Ståltribunen vil skal selges. Som pilot får vi også en god pris på prosjektet. I tillegg har klubben fått 300.000kr av Sparebank 1 BV-stiftelsen til bygging av tribunen. Med det er en stor del av finansieringen på plass.

 

Lokalbanksjef Vidar Løbak i Sparebank1BV overrekker sjekken på 300.000kr til Åssiden ved daglig leder Ørjan Dimmestøl (Foto: Åssiden IF)

 


Klubben er også på utkikk etter en generalsponsor som vil få logo og navn på tribunen. Til slutt ser man på stunt mot næringslivet og private som Strømsgodset og Mjøndalen gjennomførte i 2020 med for eksempel Folkeveggen hvor man kan bidra til byggingen av ny tribune. Her vil vi få god hjelp fra Klubbkameratene også med kreative innspill. Mer info om dette vil komme senere.

Totalt tror vi at vi skal klare å komme i null med dette prosjektet og kanskje med hjelp fra sponsorer også få inntekt til aktivitet. Skulle vi ikke lykkes med dette har vi derimot økonomisk kontroll over investeringen med blant annet erstatning for Hula.

Tillatelse til oppføring er innhentet fra kommunen og når snøen smelter setter vi i gang arbeidet. Tribunen er i betongelementer og skal kunne settes opp på et par uker!


Du kan også lese om tribunen i Drammens Tidende (pluss).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.