Bytt, spar og støtt!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Des 2020


(F.v) Henning Andersen, Salgs- og markedsdirektør SupporterKraft og Ørjan Dimmestøl, daglig leder Åssiden IF (Foto: Åssiden IF)

 


Nå kan Åssiden IF bli din strømleverandør! 


Åssiden IF er med på nytt spennende prosjekt som skal komme medlemmer og klubben til gode. Konseptet fungerer på samme måte som Grasrotandelen fra Norsk Tipping! Så slik kan du gjennom en hverdagslig kostnad gi en utrolig viktig støtte til Åssiden IF uten at det koster noe ekstra.

Med en strømavtale fra Åssiden IF og SupporterKraft får du en konkurransedyktig, god og miljøvennlig strømavtale. Overskuddet deles 50/50 mellom klubb og SupporterKraft, slik kan du passivt bidra til et bedre aktivitetstilbud for barn og ungdom i bydelen Åssiden, samtidig som du sparer penger.

Det er enkelt å bytte! Åssiden IF tilbyr to forskjellige strømavtaler, så du kan velge den som passer deg best. Ingen liten skrift eller skjulte vilkår, her er det du som bestemmer hva du vil ha.

Ørjan Dimmestøl, daglig leder i Åssiden IF, har gått foran og har selv byttet for å støtte Åssiden IF!

Bytt strømavtale her!

 

Om Supporterkraft

Supporterkraft Tindeenergi er signatar av FNs Klimapanel og jobber for å nå målene i Parisavtalen.

Åssiden og alle kunder får dermed en miljøvennlig og klimakompensert bolig/bedrift ved å bruke Supporterkraft Tindeenergi som strømleverandør. Alle kunder mottar et fysisk oblat og et digitalt sertifikat som bevis på dette.

Kundekonsulenter vil på vegne av klubben kontakte alle medlemmer fysisk eller via telefon den nærmeste tiden, for å informere ytterligere. Ta dem godt imot og hør på hva de har å si!

Betal strømregningen din med både hjerte og hode samtidig, du også – Hvis alle gjør litt, utgjør det en stor forskjell!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.