Gode uker for barnehåndballen på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Okt 2020

Oppstart for 2014-kullet

10. september startet vi håndballtreninger for årets førsteklassinger og godt over 20 barn møtte på første trening! Enda flere kom til på de neste. Det var utrolig morsomt å se så mange positive og aktive barn i hallen. Vi håper at alle blir med videre, og gjerne tar med seg venninner og kamerater. Vi trenger enda flere gutter!

 

Tusen takk for flott engasjement fra foreldregruppa som raskt fikk på plass et godt støtteapparat. Klubben skal legge til rette for at dere og barna får mange fine år i Åssidendrakta.

 

Laget trener hver torsdag kl. 17:00 i Berskaughallen. Link til gruppe på Facebook.


6-åringer med målteft allerede

 


Barneturnering i Berskaughallen

Etter en altfor lang pause kunne barna søndag 20. september endelig vise innsats og ferdigheter i kamp. Alle våre 9- og 10-åringer fikk spille i egen hall, og det var lett å se en herlig utvikling tross flere måneder med lite konkurranse og spesielle restriksjoner.

Covid-19 ga også arrangørene nye utfordringer, men alt fungerte godt, og vi må rette en stor takk til alle som var i hallen denne dagen. Spesielt til dugnadsgjengen som fikk alt til å flyte godt gjennom hele dagen.

En tydelig bemerkning for dette er at vi ble kåret til rundens arrangør i Region sør! Dette er vi veldig stolte av og en stor klapp til de frivillige i klubben som sørget for et godt og trygt arrangement!

 

"Takk for kampen!" Åssiden J10 

 

Håndballskole

Da skolen stengte i høstferien åpnet vi Berskaughallen for nærmere 40 glade barn for håndball- og aktivitetsdager. Barn fra 5-9år fikk tre intensive dager med mye lek og moro for de minste barna. Det ble noen lange dager for både barn og instruktører.

Vi lærte mye av disse dagene og håper å kunne gjenta dette hvert år.

Nå gleder vi oss veldig til mye håndball frem til jul. De eldre lagene kommer skikkelig i gang med seriespill allerede til helgen, også håper vi seniordamene våre også snart får spille kamp igjen.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.