Oppdatert informasjon rundt fotballskoler

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Aug 2020

Etter å ha pratet med NFF Buskerud ser vi at fotballskoler er unntatt 48-timers regelen. Dette er fordi det er et arrangement som gjelder over flere dager. I epost Norges Fotballforbund står det: 

Ulike arrangementer og aktiviteter for barn og unge av lengre varighet som nedfelt i covid-19-forskriften § 13 andre ledd punkt d) skal være åpne og tilgjengelige og deltakelse i annen aktivitet bør ikke sette stopper for barnets deltakelse. Det er derfor ikke krav om opphold i minimum 2 dager i barnet øvrige aktiviteter, herunder annen fotballaktivitet, for å delta på TINE Fotballskole. 


Altså vil alle som deltar på fotballskoler lokalt kunne delta på trening som normalt også denne uken. 


Det er en krevende tid med mye informasjon, og vi beklager at det kan komme beskjeder tett og i tilfelle som nå hvor vi korrigerer gårsdagens beskjed.


Vi tar også forbehold om at det fremover kan komme flere endringer med tanke på at smittesituasjonen er under oppblomstring. Det er blant annet mange spørsmål hvordan vi håndterer 48-timers regelen for dem som trener både håndball og fotball. Her har vi kontaktet forbund for å få klarhet i hva som gjelder. 


Følg med på hjemmesiden og Facebook-siden til klubben for oppdateringer. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.