Gla’ nyhet – Det blir 16. mai kamp!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Mai 2020

Åssiden IF og Hønefoss BK er enige om å møtes til 16.mai-kamp i samarbeid med Norges Fotballforbund. Som mye annet i disse dager gjennomføres kampen digitalt!

 

 

Det har vært en lang tid uten fotball, og kommende lørdag skulle egentlig vært den store fotball-festdagen. I den anledning vil Åssiden IF og Hønefoss BK, i samarbeid med Norges Fotballforbund gjennomføre en show-kamp på FIFA20.

Hver klubb har valgt ut fire spillere fra sine senior herrer A-lag til en kamptropp. De fire spillerne vil møte hverandre i fire kamper hvor det spilles 1v1 og 2v2. Kampene vil streames via hjemmesiden til klubbene og Facebook-sider i samarbeid med NFF. Her vil det komme mer info nærmere kampdag!

Digitale billetter og kiosk

Kampene vil altså vises åpent på nettet. Det oppfordres derimot til å kjøpe en inngangsbillett via Vipps for å støtte klubbene. Det er også mulig å kjøpe virtuelle vafler, pølser og mye mer i kiosken på kampdag.

Åssiden IF er hjemmelag og setter opp Vipps-kiosken, men klubbene samarbeider om prosjektet og vil dele overskuddet av arrangementet 50/50. Det er viktig å stå sammen i en utfordrende tid. Derfor oppfordres både Åssiden- og Hønefoss-supportere å betale via samme vippsnummer.

 

Et bilde som inneholder tegning

Automatisk generert beskrivelse

 

Dette er et arrangement ment for å opprettholde engasjement og tilknytning for hver av våre supportere, og samtidig gi midler som kommer godt med i den tøffe perioden vi alle er inne i.

Kiosken er allerede åpen for «forhåndssalg»!

 

Ekspertise fra NFF

Ansvarlig for eFotball i NFF, Mats Theie Bretvik, vil delta på arrangementet som ekspert. Det vil si at han bistår oss med teknisk opprigging på klubbhuset på Åssiden, og vil også bidra med kommentering under kampene! Bretvik har vært avgjørende for utviklingen av eFotball som en gren innenfor NFF de siste årene.

Et bilde som inneholder mann, person, holder, skjorte

Automatisk generert beskrivelse


KJØP BILLETT OG HANDLE I KIOSKEN PÅ VIPPSNUMMER 607310

SE KAMPEN PÅ 

www.aif.no

www.honefossbk.no 


TRYKK HER og bli med på vårt Facebook-arrangement for oppdateringer

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.