To tildelinger til oppgraderinger

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Mai 2020

Vi har siste uken fått to hyggelige tildelinger på søknader for utbedringer på klubbhusets kjøkken og utendørsanlegget. Vi takker Drammens Tidende og Sparebankstiftelsen DNB for totalt 400.000kr. 

100.000kr fra Drammens Tidende

Først kom beskjeden fra Drammens Tidende om at vi har fått tildelt 100.000kr til oppgraderinger av anlegget vårt. Dette er penger som kommer svært godt med i en tid hvor det skjer mye på anlegget vårt. Ny tribune skal settes opp i første steg, og etter hvert håper vi å få gjenreist Hula.

Vi er en av 27 heldige lag, foreninger og organisasjoner som har fått utdelt midler fra Drammens Tidende. Pengene blir gitt som del av den nye støtteordningen som Drammens Tidende og avisens eiere lanserte tidligere i år, og kommer fra overskuddet Drammens Tidende genererte i 2018.

Les mer om tildelingen i Drammens Tidene her! 


300.000kr til kjøkken

Noen få dager senere kom den gledelige nyheten om at vi har fått innvilget vår søknad til nytt kjøkken hos Sparebankstiftelsen DNB. Totalt har vi fått innvilget 300.000kr til å renovere kjøkkenet på klubbhuset.

Et nytt kjøkken vil forenkle gjennomføringen av arrangement som Eat Move Sleep Åssia Cup, fotballskoler med mer. Sammen med tidligere oppgraderinger i festsalen. Vi jobber kontinuerlig for å gjøre klubbhuset til et naturlig samlingspunkt. Med et moderne kjøkken og oppgraderingene i salen vil det bli gode forhold for lagsfester og ungdomsklubb med mer.  

Her er bildene fra kjøkkenet som det står i dag: Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.