Betaling av kontingent

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Apr 2020

Klubben oppfordrer til betaling av kontingent. Dette er for å sikre at vi opprettholder kvaliteten på aktiviteten som tilbys.

Denne sesongen er spesiell for alle og hele samfunnet. Dette forstår vi, men uten kontingent vil klubben få økonomiske utfordringer. Derfor oppfordre alle til å betale kontingenten sin innen 15 mai. Det er en del som allerede har betalt, noe klubben setter stor pris på.

Hvorfor betale?

Pr nå får vi ikke tilskudd fra krisepakken som er lansert. Det gjør at klubben går i minus i forhold til budsjett i denne perioden. Vi har utgifter som feks, baller, kjegler, isposer, drakter osv. Samtidig løper utgiftene, og selv om det har vært stans i aktivitet i en periode er det minimalt med reduksjon i kostnader.

Åssiden IF er privilegert og har en sterk økonomi etter år med hardt arbeid. Dette ønsker vi som klubb å ha i fremtiden også, for i Åssia har vi økonomi til å ha det gøy!

 

Frister, delbetaling og fritak

15. mai er satt som frist for innbetaling av kontingent for fotballgruppa. Etter dette vil det ikke være mulig å trene eller spille kamper før man har betalt regningen. Har man utfordringer med å betale skal man følge kontingentrutinene. 

HER KAN DU LESE KONTINGENTRUTINER A-Å

På denne siden er det beskrevet hvordan du kan søke om oppdeling av aktivitetskontingent eller søke fritak for kontingent. Regningen er todelt i medlemskontingent og aktivitetskontingent. Medlemskontingent skal være betalt slik at spillerne er forsikret. Aktivitetskontingenten kan deles opp.

I rutinen står det «Fotball: Minimum 70% av kontingenten må være betalt før 1. juni». I forbindelse med korona-situasjonen ønsker klubben å imøtekomme de som har fått uforutsette utfordringer med økonomi. Derfor har hovedstyret åpnet for en utsettelse i 2020 for når 70% skal være betalt. Så ta kontakt med daglig leder så finner vi løsninger sammen.


Alle lagledere skal ha eller får tilgang til Rubic. Her kan laglederne selv følge opp hvem som har betalt og da hvem som har lov til å trene.

Er du lagleder og har spørsmål til Rubic? Ta kontakt med daglig leder på post@aif.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.