Velkommen til ÅIF Ørjan Dimmestøl

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Mar 2020

Åssiden IFs nyansatte daglig leder Ørjan Dimmestøl er 27år og kommer fra Bergen. Han har studert idrettsledelse ved Høyskolen i Molde, som har gitt en bred utdannelse som passer en rolle som daglig leder i idrettslag. Parallelt med studiene hadde Ørjan flere verv. Blant annet satt han i styret i Møre og Romsdal Idrettskrets hvor han etablerte og ledet ungdomsutvalget i kretsen.

 

- Jeg var gjennom studietiden opptatt av å tilegne meg mest mulig kunnskap om idretten. Så er det bare så mye man lærer fra bøkene, og derfor var verv og konkret erfaring viktig for meg å ha i bagasjen, forteller Dimmestøl.

Studiene ble avsluttet med praksis i Norges Fotballforbund sin HR-avdeling, samtidig som bachelor-oppgaven ble skrevet. Den handlet om medieavtalene i norsk toppfotball.

- Praksisen i HR-avdelingen i NFF ga meg et godt overblikk over norsk fotball som organisasjon, godt nettverk og ikke minst kunnskap innen ledelse. Jeg jobbet med konkrete prosjekt knyttet opp til lederutvikling, og det var en veldig spennende tid.

Praksisen ble belønnet med et halvt års engasjement for å fullføre andre prosjekter. Deretter gikk veien til FK Ørn Horten, vår avdelingskollega i Norsk Tipping-ligaen, som første daglig leder i klubben på 15 år.


Det var en veldig spennende utfordring for en ung kar fra Bergen, og jeg vil være evig takknemlig for Ørn Horten som ga meg den sjansen. Jeg fikk jobbe tett på grasrota samtidig som jeg fikk lede spennende prosjekter. Vi etablerte en ny cup, nytt lag som fikk frafalt ungdom tilbake til fotball og inkluderingstiltak for flyktninger som ikke snakket språket så godt.

De siste to årene har jeg bodd på Bragernes og pendlet til Horten. Det er fordi min samboer jobber i Oslo, og da ble vi enige om å møtes på halvveien. Selv om jeg trivdes godt i Ørn Horten ble det derimot langt å pendle for en jobb med varierende dager.

Så at Sverre skulle gi seg nå ga derfor en veldig god mulighet som jeg måtte gripe. Å kunne jobbe i egen by er en ting, men jeg har også vært imponert av profilen Åssiden har og samfunnsansvaret man har tatt. Så jeg gleder meg ordentlig og er supermotivert for å komme til en så fin og viktig klubb som Åssiden IF. Jeg legger hjertet i jobben, og nå gleder jeg meg til å jobbe med hjerte for Åssia.


Ørjan starter i Åssiden IF 14. april. Sverre har sin siiste arbeidsdag i blåhvitt 30. april.
Ønsker du å komme i kontakt med Ørjan kan han allerede nå nåes på orjan@aif.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.