Vil du bli en bedre trener?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Mar 2020

Bilderesultater for mitt valg lionsBilderesultater for drammen ballklubb


Åssiden Idrettsforeing og Drammens Ballklubb inviterer til kurs for trenere og lagledere


Innen alle typer av idrett er det trenerens oppgave å skape best mulige forutsetninger for utøvernes utvikling. I tillegg til rent fysisk utvikling skal utøverne også trenes i å snakke sammen, bygge relasjoner og i å samhandle. Da utvikles et trygt miljø der alle i gruppa trives.

Kurset går over 3 kvelder (2 vår og 1 høst) og klubbene har i samarbeid satt opp to kurs i 2020. Kurs A og kurs B er like kurs, og du deltar på det ene, eller det andre.

Kursene er gratis for deltakerne.

KURS A: Tirsdag 31. mars, torsdag 2. april og tirsdag 15. september, på DBK klubbhus.
KURS B: Mandag 20. april, onsdag 22. april og mandag 12. oktober. på Åssiden IF klubbhus.


Påmelding her

Alle kurskvelder er 17:00-21:00 og inkluderer selvfølgelig mat, frukt og kaffe.

SPØRSMÅL? ÅIF (post@aif.no); DBK (klubbkoordinator@dbk.no).

Vi jobber med konkrete problemstillinger treneren møter i sin hverdag på feltet. Fokus er hvordan skape arena for mestring og trygghet og hvordan bygge gode relasjoner og vennskap. Du vil få påfyll av praktiske øvelser og aktiviteter som hjelper utøvere med å holde konsentrasjon over tid og å bygge selvtillit i din treningsgruppe.

På kurset for du reflektere over egen trenerrolle og trenerstil. Du får tilgang til enkle øvelser og praktiske tips som skaper trygghet på trening og hjelper deg med å ivareta den helhetlige utviklingen av utøveren. Gjennom teori og praksis får du konkrete tips til hvordan du kan styrke de sosiale og psykiske elementene i basistreningen og bygge et lag sportslig og sosialt.

Kurset er utformet for å samsvare med verdiene til Norges idrettsforbund. NIF jobber for at alle mennesker skal ha mulighet til å drive med idrett ut ifra sine ønsker, behov og eventuelle begrensninger. MITT VALG stiller seg helhjertet bak dette verdigrunnlaget.

«Dette er det eneste kurset jeg har opplevd av trenere på G19 fotball og J7 håndball deltar på
 samme kurs og begge forteller at de har hatt veldig godt utbytte etterpå.»

 
Sverre Arneberg Fredriksen, daglig leder Åssiden IF

«Jeg må bare varmt anbefale dette kurset til dere alle sammen! Inspirerende og mye som ga ettertanke rundt trenergjerningen, mange gode tips og råd. Vi var en gjeng rundt bordet som var enige om at dette bør alle i ÅIF få med seg, for så nyttig var det.»
 
Linn Marie Brattvold, trener Åssiden IF håndball

https://www.determittvalg.no/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.