Hederstegn til Brede og Øyvind

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Feb 2020

To av klubbens ildsjeler tildelt hederstegn i Åssiden IF.


To av klubbens ildsjeler gjennom mange år ble på årlig møte i fotballgruppa tildelt klubbens hederstegn for sin innstats over flere år.


Øyvind Langset er oppvokst i klubben og spilte fra han var guttunge til og med junior. Har også spilt seniorkamper for Åssiden IF (i hverfall B kamper). Etter at han ga seg som aktiv utøver har han bidratt med å ha flere trener og laglederverv. Sittet i ulike styrer og ikke minst all den jobben med snekring og annen dugnadsjobb rundt banen. Det har vært utallige timer som er lagt ned. Har de siste tre årene vært ass.trener for G19. Øyvind har til og med ofret deler av en finger når den nye kiosken ble satt på plass i 2018. Etter en kort tur på legevakta var Øyvind selvfølgelig tilbake på stadion. Begge hans sønner og datter har spilt/spiller fotball i klubben.

Brede O lsen har vært aktiv i klubben både som barn, ungdom og voksen alder. Han har vært lagleder og trener i 17 år. Han har sittet i fotballstyret og sportslig utvalg. Han var lagleder/trener J97, lagleder Damelaget, lagleder/trener G2001 og nå lagleder/trener G2007. Brede har bidratt på mange dugnader og har utallige timer på banen.

 

 Vi gratulerer med vel fortjent hederstegn.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.