Ny hovedtrener på damelaget

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Des 2019

Alexander Eliassen er ny hovedtrener for Åssiden’s damelag.


Alexander Eliassen er en 22 år gammel gutt som er født åssia, før han og familien flyttet opp til Eikerbygdene. Han har i alle år spilt fotball, og begynte som liten gutt i IBK før turen gikk til Mjøndalen som 14 åring og spilte der for G16, G19 og seniorfotball MIF2. Alexander har også spilt for Åssiden’s a-lag i en halv sesong fram til han ble skadet. Etter dette tok Alexander en pause som spiller, hvor han blant annet tok trenerkurs C-lisens og trente G16 i Mjøndalen, en interesse han fikk i veldig ung alder. I 2019 har Alexander spilt 15 kamper for a-laget til Solberg og scoret 16 mål. Han studerer Entrepenørskap i Oslo og driver selskapet Alfa Discs.

 

"Jeg har alltid vært veldig interessert i fotball og det har vært en stor del av meg. Selvsagt størst som spiller, men også både som supporter, trener og dommer. Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball og ønsker virkelig å lykkes som trener her i Åssia og føler jeg har mange erfaringer jeg kan ta med hit, som flere i klubben kan ha godt av 

Det er stort for meg å få denne sjansen og litt ekstra spesielt at det er her i Åssia, som har vært lokalklubben til familien min i mange, mange år og at jeg kan stå på åssiabanen og se huset jeg vokste opp i, det betyr mye!"

 

Alexander ønsker å fokusere på å gi alle muligheten til å ha det gøy med fotball. Ha det morsomt både på banen og på trening. Dette ønsker han å gjøre gjennom å bygge et sterkt samhold og bygge en sunn vinnerkultur i gruppa, hvor man hele tiden jobber for hverandre. «Disse kombinert er jeg overbevist om at vil føre til god utvikling av enkeltspillere og gruppa som helhet» utdyper Alexander.

 

"Jeg gleder meg til å bli en del av denne gruppa og jobbe mot nye høyder her i Åssia! Med et sterkt samhold, glede og en sunn vinnerkultur er jeg sikker på at vi kan nå så langt vi bare vil, og at Åssia kan være et av områdets beste damelag å være spiller i mange år fremover!" avslutter Alexander.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.