Cupfinaledommer fra Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Nov 2019

Vi gratulerer Åssiadommer Aleksander Jæger som er tildelt cupfinale G16 som assistentdommer.

Kampen går mellom Viking og Vålerenga og spilles 22.november kl 16:00 på Telenor Arena.

Aleksander har dømt 22 kamper i OBOS-ligaen i 2019, inkludert siste kamp nå på lørdag i Notodden. Han har vært i både Kristiansand, Sogndal og Tromsø i løpet av sesongen. Aleksander selv beskriver sistnevnte som en noe kald opplevelse i fire grader og regn. 

Her følger Aleksander sin oppsummering av sesongen (så langt).

"Jeg er veldig fornøyd med den første sesongen i OBOS-ligaen! Det har vært mange fine kamper og positive opplevelser. Ikke minst har det vært spennende å reise rundt til nye steder og få kjenne på trykket rundt kampene i toppfotballen. Vi jobber alltid med fokus på utvikling, og denne sesongen har jeg definitivt tatt nye steg som dommer. Derfor er det ekstra hyggelig å bli belønnet med en G16-cupfinale på tampen av sesongen. Så gjelder det å bygge videre på de gode erfaringene til neste sesong.

Det er selvfølgelig en stor ære å bli oppnevnt til en så viktig kamp! Cupfinaler er alltid kamper som gir mye energi og motivasjon å få være med på. Nå er det fullt fokus inn mot kampen om to uker. Målet er å avslutte sesongen på en god måte og nyte øyeblikket ute på banen!"


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.