Gresset er åpent. Nå må vi hjelpe hverandre.

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Apr 2019

I slutten av april ble det utført vårdugnad på gressbanene, og alle banene er nå klare til kamp. De aller første kampene er allerede spilt på gressbanene.

Alle banener er nå merket opp og alle målene er plassert ut. I fjor kom det en del spørsmål fra våre egne lag og gjester om hvor man finner de ulike gressbanene.

På klubbhuset er det satt opp en baneoversikt som du også finner her. Alle målene ved hver bane er også merket med banenummer.

På gressbanen er det viktig at alle plasserer målene tilbake tilbake til sin bane hvis de blir flyttet på under trening, og det er ALLTID det siste laget som har hatt trening som ansvaret for å flytte tilbake iht kart. Ettersom målene på de ulike banene er merket med banenummer er det viktig at disse ikke settes tilbake på feil bane.

På kunstgressbanen skal alle mål skal ryddes ut av banen etter endt trening, og det er ALLTID det siste laget som har ansvaret for dette. Det er kun 11er målene som skal stå igjen på banen.

Hvis dette ikke utføres vil det skape en del ekstra jobb for laget som kommer etter og kan skape forsinkelse på trening og kamp.


Vi gleder oss til en fantastisk vårsesong på vårt fine anlegg:)

Ta kontakt ved spørsmål!Med sportslig hilsen


Robert A Gebuhr
Leder sportslig utvalg
Åssiden IF Fotball

Mob 911 40 773
sport.fotball@aif.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.