Intersport avvikler

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Nov 2018

Intersport legger ned sin butikk på Torget Vest.


Vi mottok i forrige uke informasjon fra Gresvig at Intersport legger ned sin butikk på Torget Vest. I et brev datert 22. oktober 2018 informerere Gresvig om at butikken omprofileres til "outlet" fra 01.11.2018, og at den legges ned fra 01.04.2019. Intersport Torget Vest har vært Åssiden IF sin samarbeidspartner de siste årene, og vi må nå kaste oss rundt for å få på plass en ny avtale.

Daglig leder er allerede i gang med prosessen med å få på plass en ny avtale for klubben, og vi vet mer etter styremøte torsdag denne uken (8. november).

Rammene det jobbes ut i fra er at vi ønsker å beholde hummel som merkeleverandør slik at vi ikke trenger å bytte ut mye av klubbens (og spillernes) utstyr. Samtidig ønsker vi ny butikk klar før julehandel slik at det også i år kan ligge blåhvite gaver under trærne i stuene på Åssia.
Vi skal også sikre oss en samarbeidspartner som kan levere utstyr som avtale til aktivitetene våre, og på våre arrangement. Det skal være lett å være frivillig (logistikk) i Åssia, og det skal være enkel tilgang på klubbtøy for våre barn.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Sverre Fredriksen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.