Hovedtrener senior herre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Sep 2018

Åssiden IF - fotball søker ny hovedtrener for senior herre.

Siden vår nåværende hovedtrener har valgt å ikke forlenge sin kontrakt etter denne sesongen søker nå fotballgruppa ny hovedtrener for seniorgutta.

Hovedtrener Åssiden IF seniorfotball herrer

Åssiden idrettsforening er Drammens nest største idrettslag med 1400 medlemmer. Fotball er klubbens desidert største aktivitet med over 500 aktive spillere.

Klubbens visjon er "Klubben med hjerte for alle på Åssia" og vi søker nå en trener som vil jobbe med våre verdier samhold, trygghet og engasjement og tilrettelegge for sosial og sportslig utvikling i en etablert spillergruppe med lokale spillere.

Klubbens A-lag har sesongen 2018 spilt i Norsk Tipping ligaen (3. divisjon), mens B-laget har spilt i 4. divisjon. Vi forbereder oss nå på en 2019 sesong med lag i 4. divisjon og 5. divisjon.
Klubben har store spillergrupper på flere årskull som pusher senioralder de neste årene. Flere av klubbens juniorer har fått prøve seg både i 3. og 4. divisjon denne sesongen.

Åssiden IF fotball har en langsiktig ambisjon om å etablere seg i 3. divisjon. Det forutsettes at dette gjøres med dagens ressurser, og med spillere som primært kommer fra egen ungdomsavdeling.

Vi søker en relasjonsbygger som i tillegg til å ivareta det sportslige rundt seniorfotballen i Åssiden IF sin herrefotball også har ansvar for å tilrettelegge for et godt miljø på tvers av trenere i ungdomsfotballen.

Det er ønskelig med UEFA B-lisens eller tilsvarende. Erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Utlyst trenerrolle er å anse som et frivillig verv som kompenseres etter avtale i egen kontrakt med klubben.

Søknad sendes til post@aif.no og behandles konfidensielt av klubbens ledelse.
SØKNADSFRIST 5. OKTOBER

Spørsmål kan rettes til daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen, på telefon 93417624 eller epost sverre@aif.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.