Audun gir seg etter sesongen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Sep 2018

Hovedtrener seniorfotball herrer, Audun Fevik, informerte denne uken daglig leder, hovedstyret, støtteapparat og spillergruppe seniorfotball herrer om at han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt som trener når den går ut etter sesongen 2018.

Audun forteller til klubben at hans motivasjon for å fortsette i 2019 er ikke tilstede, og at han mener det er best for alle parter at han informerer om dette nå. 

Audun ønsker at klubben skal få satt i gang arbeidet med å finne en ny hovedtrener fra neste sesong på et gunstig tidspunkt, og det muliggjøres nå. Videre forteller Audun attrenerapparatet skal gjøre alt de kan sammen med spillerne for å kapre poeng i de gjenstående kampene før det settes strek for sesongen 2018. 

Spillergruppen ble informert av Audun om hans beslutning før treningen på tirsdag 18. september.

Klubben vil takke Audun for alt det gode arbeidet og det store engasjementet han har vist for spillergruppa og klubben gjennom sesongene som blåhvit A-lagstrener 

 

Prosessen med å skaffe en ny trener som kan lede senior herrefotballen i Åssiden IF fremover er allerede i gang. Prosessen ledes av et utvalg bestående av styreleder Espen Erikssøn, fotballgruppeleder Cato Brekke, sportslig leder fotball Anders Røren og daglig leder Sverre A Fredriksen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.