Godt nytt år

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Des 2017

2017 er snart historie, og alle som er glade i Åssia har et spennende år i vente.
Her er 5 ting å glede seg spesielt til i 2018.


Første helgen i juni arrangerer vi tidenes råeste barnefotballturnering (Eat-Move-Sleep Åssia Cup 2018). EMS Åssia Cup blir et fantastisk arrangement som vil bety mye for veldig mange barn i Drammensområdet i mange mange år fremover.

Spill i fotballens 3. divisjon herrer vil kreve mye av oss som klubb, både sportslig og organisatorisk. Samtidig setter seg oss på kartet og gir oss en unik mulighet til å skape feststemning i bydelen både vår og høst 2018.

Håndballen har i 2017 hatt en veldig god utvikling, spesielt i de yngste klassene. Dugnadsånden i gruppa er stor og et tettere samarbeid mellom gruppene i klubben vil styrke hele klubben.

Vi skal vedta og implementere klubbens virksomhetsplan med virksomhetside, verdier og visjon. Det å vedta denne er enkelt, det å leve den blir både utfordrende og spennende. Samhold og trygghet skaper engasjement!
Verdisettet vil også bli implementert gjennom modellen "Mitt valg" som vil være en rød tråd i hvordan vi som klubb jobber med utøvere, trenere, ledere og hverandre.

Samarbeidet med skolene i bydelen og prosjektparaplyen Aktiv på Åssia er på god vei til å bli en foregangsmodell på nasjonalt nivå. Vi har flere konkrete områder her vi må bli bedre på, men vi har noe unikt på gang her. Dette handler ikke om fotball eller håndball, det handler om å "samle flokken" og ta vare på hverandre. Sammen skaper vi en trykk og aktiv bydel å vokse opp i."Det trengs en hel landsby til å oppdra et barn. I gata, på skolen, på banen, i idretten, i kjærligheta. Alle har sin landsby. Åssia er vår." (løst sitert fra Øyvind Larsen).

Takk for et spennende og til tider magisk 2017.
Sammen skal vi brette opp armene og skape magiske øyeblikk på Åssia også i 2018.


Sportslig hilsen

Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig leder
Åssiden IdrettsforeningKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.