Fremtidens Åssia 13. november

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Nov 2017

Vil du være med å bestemme hvor målet til Åssiden Idrettsforening skal stå? Du inviteres nå til verdikveld for å diskutere klubbens fremtid.

Vi ønsker deg som har erfaring fra strategiarbeid i frivilligheten eller næringslivet. Vi ønsker ungdommer med initiativ som vil bidra. Vi ønsker deg som er aktiv utøver i ÅIF, eller har vært det. Vi ønsker foreldre som har aktive barn i ÅIF, og foreldre med barn som har sluttet. Vi ønsker deg som har solgt pølser og malt klubbhuset i en årrekke.

VI ØNSKER DEG SOM BRYR DEG OM ÅSSIA!

Alle kan bidra i prosessen. Alle deltakere må være over 14 år (født 2002 eller tidligere).

Se: FACEBOOK for mer informasjon.

Styret i Åssiden Idrettsforening vedtok 11. januar å iverksette prosess med å utvikle virksomhetsplan med visjon, virksomhetside og verdier for Åssiden Idrettsforening. Prosessen skal gjøres sammen med medlemmene i ÅIF og skal starte høsten 2017. Virksomhetsplanen skal etter planen være klar for vedtak på årsmøtet 2018.

16. september ble det gjennomført en strategisamling hvor man startet arbeidet med å legge klubbens fremtid.


Vi inviterer alle interesserte til VERDIKVELD på Klubbuset 13. november kl 18:00-21:00.

Agenda: VERDIER

Hva er viktigst for oss, og hvordan skal vi fremstå/være i klubben? Verdier var det området vi måtte prioritere ned på sist samling, og vi ønsker derfor å ta dette opp på en egen samling 13. november.

Det skal landes 3 verdier som skal gjelde for alle i hele klubben. Verdiene bør utfordre hverandre og kunne fungere både på organisasjon/ledelse og på aktivitet.

Se: FACEBOOK for mer informasjon.


Hvorfor skal vi gjøre dette? Målet med virksomhetsplanen er å ha et overordnet verktøy for alle styrer og utvalg i klubben. Et felles sett med verdier og en felles retning vi ønsker å drive etter. Dette skal gjøre det mye enklere for tillitsvalgte og andre frivillige å bidra. Det skal være lett å være frivillig i ÅIF!


Virksomhetsplanen består av 3 elementer. Visjon, Virksomhetside og Verdier.

VISJON: Det vi ønsker å strekke oss etter og skape i fremtiden.

Dette ble det brukt mest tid på sist samling. Vi diskuterte oss frem til en foreløpig visjon som er «Klubben med hjerte for alle på Åssia».

VIRKSOMHETSIDE: Hva skal vi drive med for hvem?

Etter møte 13. november ser siste utkast av virksomhetsideen ut slik: «ÅIF er en arena for personlig og idrettslig utvikling i et miljø der alle i bydelen føler seg hjemme og er aktive.». Når verdier og visjon er behandlet ferdig vil hovedstyret utforme et utkast til ferdig virksomhetside.

 

VERDIER: Hva er viktigst for oss, og hvordan skal vi fremstå/være i klubben? Verdier var det området vi måtte prioritere ned på sist samling, og vi ønsker derfor å ta dette opp på en egen samling 13. november.

Det skal landes 3 verdier som skal gjelde for alle i hele klubben. Verdiene bør utfordre hverandre og kunne fungere både på organisasjon/ledelse og på aktivitet. 

   
Se: FACEBOOK for mer informasjon.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.