Flott markering av en stolt 80 åring

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Sep 2017

Åssiden IF fylte 80år 10. september, og dette ble markert med en flott jubileumshelg 15.-17. september 2017. Barna og fremtiden stod i fokus hele helgen.

Fredag 15. september ble vår rehabiliterte kunstgressbane åpnet av ordfører og gjester fra NFF. Klubbens leder gjennom mange år, Rune Lislelid, ble tildelt et vel fortjent æresmedlemskap.


Klubbens yngste fotballjenter fikk æren av å spille de første kampene etter åpningen med en 3x3 internturnering. A-lag herrer toppet åpningen med å vinne sin 4. divisjonskamp mot Svelvik, og inntok tabelltoppen.


Lørdag var det duket for aktivitetsdag for bydelens barneskoleelever i Berskaughallen. Dagen ble godt tilrettelagt av klubbens flotte ungdommer og "Aktiv på Åssia" instruktører, og over 70 barn deltok på aktivitetsdagen.

Samtidig som barna lekte i Berskaughallen var 40 av klubbens voksne samlet på Kjøsterud Ungdomsskole for å diskutere strategi. Dette var starten på en større strategiprosess hvor klubbens medlemmer skal peke ut  klubbens retning for fremtiden.


Søndag var det duket for fest i Elveparken nedenfor klubbhuset. Her rullet klubbens aktivitets- og samfunnsutvikler Espen Forfang Paterson ut mye av utstyret som er kjøpt inn for å skape aktivitet i bydelen og våre flotte ungdommer leverte igjen som aktivitetsledere og grillmestere. Det var fullt trøkk hele dagen og vi delte ut gratis grillmat og drikke til alle familiene.Tusen takk for en flott jubileumshelg. En feiring en 80 åring verdig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.