Fotballtreninger ut august

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Aug 2017

Nå rykker det i fotball-foten for noen og enhver, og det er på tide å komme seg ut av feriemodus.

Dessverre er kommunen forsinket med oppgradering av kunstgresset, og derfor vil alle berammede kamper på Åssiden stadion flyttes til gressbanen(e). Dette betyr i praksis at det vil bli trangt om plassen på gresset for å gjennomføre kampene, og enda mer for gjennomføring av treninger.


Derfor henstilles alle til å gjennomføre treninger på "løkkene" rundt om i bydelen denne og neste uke (t.o.m. 2 sept). Det skal bl.a. være gode forhold på "Ligoløkka" og gresset ved Åssiden videregående. Jeg håper ellers det er forsåelse for dette og at dere finner gode kompromisser ved benyttelse av gressflater og mål.

Det som er meget positivt er at vi nå snart har et nytt flott kunstgress på stadion!

For de som har vært nede på Åssiabanen, så har dere sett at det nye kunstgresset på plass, men dessverre er dette arbeidet noe forsinket fordi det ble oppdaget større skader undelaget til kunstgresset enn forutsett. I skrivende stund blir strekene lagt på plass, og deretter kommer en periode hvor man skal legge i sand og gummi. Kunstgresset skal kunne tas i bruk f.o.m 3 september. Fordelen er at nå har også underlaget under gresset blitt fikset, og hele banen vil nå fremstå som ny.


Med sportslig hilsen
Anders Røren
Leder Sportslig Utvalg
Åssiden IF Fotball
900 31 815


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.