Tusen takk!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Feb 2024

På julaften hadde vi Inkluderende feiring på klubbhuset vårt. Det var en stor suksess også i fjor, og sørget for en ordentlig trivelig julefeiring for gjester og frivillige!

Totalt hadde vi 40 gjester, 10 frivillige og hele 70 gaver.

Vi fikk inn over 67 bidrag fra bedrifter og privatpersoner, i tillegg til mange som ga varer i handlekurver på de lokale matbutikkene. Det er vanskelig å følge opp alle bidragene, så ingen nevnt, ingen glemt. Men vi er svært takknemlige for alle som har stilt opp for medmennesker denne spesielle dagen. Overskuddet er overført til ÅIF sitt solidaritetsfond, et fond som dekker kontingent og utstyr til medlemmer med lav betalingsevne.

Vi er stumme av beundring for den omtanken vi har møtt med dette prosjektet. Viljen til å bidra er så stor at vi ikke finner de rette ordene.

Inkluderende feiring er nå et fast tiltak i klubben, og vi gleder oss til en ny feiring i 2024!
Take away your take away

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Mar 2022

McDonalds har i disse dager et stort fokus på avfallet som blir igjen etter kunder som bestiller take away. Dessverre forsøpler dette nærområdet vårt og det ønsker McDonalds å bokstavelig talt rydde opp i. Denne kampanjen kaller de take away your take away. 

Sammen gjennomførte vi en dugnad tirsdag 22. mars hvor hele 10 fotball-lag stilte opp og ryddet rundt på hele Åssiden. Totalt var det nærmere 100 spillere fra 12år og oppover pluss noen voksne. Åssiden skolemusikk bidro også og stilte med hele 20 stykk.

- Jeg får fortsatt frysninger når jeg tenker på den kvelden. Når dere stiller med nærmere 100 stk og skolemusikken med 20 stk så finnes det ikke ord for dette. Dette har også blitt bemerket fra McDonalds sentralt, sier franchisetaker på McDonalds Åssiden Kjetil Sagen Høst i etterkant av dugnaden.

Som takk for innsatsen fikk alle oppmøte en matbit på McDonalds Åssiden etter dugnaden.

Takk til alle som stilte opp for denne dugnaden og sørger for et renere og ryddigere lokalsamfunn!

ALLIDRETT SESONGEN 2021/2022

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Sep 2021

Åssiden IF arrangerer allidrett hver tirsdag, i Bergskaughallen. 


Tirsdag 28. september gjennomfører vi foreldremøte på klubbhuset ved Åssiden fotballstadion, Buskerudveien 52B 2.etg. Her oppfordrer vi alle foreldre til innmeldte barn på allidrett til å delta, og ønsker alle som er interessert velkommen. Vi kan her også være behjelpelig med innmelding og registrering i Spond hvor all kommunikasjon foregår. 


For sesongen 2021/2022 er dette et tilbud for kullene født 2014, 2015, 2016 og 2017.  


Allidrett er et GRATIS tilbud for alle medlemmer i klubben. Er ikke ditt barn medlem, så er det viktig at du melder deg og barne ditt inn ved å gå inn på denne linken: 


MELD DEG INN HER!  


Skulle du møte på utfordringer vil vi være tilgjengelig på trening, og hjelper deg med innmelding. Evt ta kontakt på epost ingrid@aif.no. 

 

Dette trenger du til treningene

- Bevegelige klær og innesko 

- Drikkeflaske 

- Godt humør! 


Retningslinjer iht Covid-19

- Garderobene er åpen, men kom gjerne ferdig skiftet. 

- Vær snill bruk desinfeksjon ved ankomst i hallen. 


Har du spørsmål, ta kontakt med Ingrid Rørlien (ingrid@aif.no) 


Vi gleder oss til mye aktivitet, lek og morro med deg 😄
Vi skal rydde Åssiden!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Sep 2021

Vi er med på nasjonal ryddedugnad og i ettermiddag oppfordrer vi alle til å stille ved parkeringsplassen ved Åssiden fotballbane for å bli med på en viktig jobb!

Ryddedugnaden går fra Åssiden skole og hele veien til Ligo. Vi stiller med søppelsekker og engangshansker til alle som stiller opp! Ta gjerne med små handleposer og feks en gul vest. Vi plukker langs veier og stier, og avfallsposene samles inn ved Ligo og hentes av kommunen. 

Aksjonen avsluttes ved Ligo ca 19:30. 

Håper å se mange stille opp og gjøre en liten men veldig viktig jobb for å holde bydelen ryddig!
Ingrid er vår nye medarbeider

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Aug 2021

Ingrid Rørlien (24) fra Voss har takket ja til vikariat i Åssiden IF og skal jobbe som aktivitets- og samfunnsutvikler i bydelen fra 2. august 2021 til 30. juni 2022.

Ingrid har vært og er en aktiv håndballspiller. Hun har gått toppidrettslinjen på Voss Gymnas, og etter det dro hun på Skogn folkehøgskole håndball hvor hun også var i Brasil. Så begynte studietilværelsen og Ingrid dro til Høgskolen i Elverum. Der har hun tatt bachelor i idrett, med spesialisering i trenerrollen, og så videre på master i idrett og kroppsøving, med spesialisering i idrett og coaching.

Kombinert med studiene har Ingrid også jobbet i barnehage og som lærervikar på Vestad barneskole i Elverum.

- Jeg brenner for å coache og utvikle ungdom, samtidig som jeg vil skape gode aktivitetsopplevelser for barna. Dette passer bra med oppgavene på skolene i bydelen, sier Ingrid.

De fire første arbeidsukene er unnagjort og Ingrid er kommet god i gang. Hun har bidratt på sommerskolen i esport og blitt kjent med kollegaer og elever på skolene.

- Jeg visste jo ikke helt hva jeg gikk til når jeg begynte her, smiler Ingrid før hun fortsetter, men nå begynner jeg å få oversikt og gleder meg til fortsettelsen!

Vi hadde totalt 23 søkere på vikariatet, hvor 6 stykker var inne på intervju. Ingrid hadde en spennende bakgrunn og utmerket seg tidlig. Hennes engasjement for idrett, aktivitet, utvikling og ungdom var viktig i valget om å tilby henne stillingen.

- Jeg er strålende fornøyd med at Ingrid ønsket å bli en del av laget til Åssiden IF og ikke minst bydel. På sine første uker har hun vist at hun har kompetanse og kunnskapen som vi ønsket. Hun tar ansvar, er strukturert og en blid og trivelig person som er hyggelig å være rundt. Dette tror jeg blir veldig bra, skryter daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Ingrid vil ha et stort ansvarsområde og varierte oppgaver. Det går fra fysisk aktivitet på skolene, allidrett, åpen hall, aktive eldre og andre tilbud i bydelen, samtidig som hun vil få et ansvar med oppfølging av kontingenter. Hun vil også overta rollen som klubbens idrettskontakt

- Dette er to ting som ofte henger sammen. I tillegg er Ingrid ute på skolene og kan lettere fange opp de som trenger å prate med en trygg voksen. At det er vanskelig med økonomi eller språk skal ikke være hinder for å være en del av Åssiden IF. Derfor er rollen som idrettskontakt så viktig, sier Ørjan.

Ingrid skal vikariere for Karianne Øiseth som har permisjon til 1. mai.

Vi ønsker Ingrid velkommen til Åssiden!