Luke 23: Ingrid fast ansatt

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Des 2022

 Ingrid Rørlien. Bilde fra da hun først begynte som vikar sommeren 2021.

 

Ingrid Rørlien (26) fra Voss har vært en del av Åssiden IF siden sommeren 2021. Først startet hun i et vikariat som aktivitets- og samfunnsutvikler for forrige skoleår. Da imponerte hun og styret valgte å satse på et prosjekt i inneværende skoleår med henne for å styrke tilbudet i håndball, samtidig som vi satset på sportslige arrangement.

Blant annet har Ingrid sørget for et enormt løft i trenerkompetansen i håndball siste halvår. Hele 16 trenere er i gang med Trener 1 utdanningen sin, og Kristina Waksvik som leder J2008 er i gang med Trener 2! I tillegg har håndballgruppen fått ny revidert sportsplan, og det har vært gjennomført trenerforum og treneroppfølgingen har fått et løft.

Etter jul skal Åssia Håndballcup arrangeres. Påmeldingen har ikke vært så god som vi håpte på første runde, men vi har fått mange erfaringer som kan bygges videre på til senere sesonger. På våren skal det jobbes knallhardt med Åssia Kiwi Bama Cup som det neste store arrangementet. Også her vil Ingrid lede arbeidet.

Ingrid vokser enormt i sin rolle i klubben, og det føles helt rett at hun nå skulle få tilbud om fast jobb. Det er veldig bra at hun også takket ja umiddelbart som viser at hun trives og ønsker å bygge videre på jobben hun har startet i Åssiden.

Etter at Bo sa opp som sportslig leder har klubben hatt en prosess på hva som er beste veien videre. Stillingen ble lyst ut, og vi hadde spennende kandidater inne, men vi har valgt en intern omorganisering. Ingrid sin nye tittel blir Sportslig leder håndball og barnefotballkoordinator.

Dette betyr at Ingrid har ansvaret for håndballgruppen som i høst, men nå vil hun også ha ansvaret for barnefotballen. Hun skal følge opp lagene mellom 6-12 år. Det innebærer kompetansekartlegging, kompteanseutvikling, administrativ oppfølging med påmelding serier/cuper og annen støtte lagene har behov for. Med seg på laget er også Stian Fossum (Trener G15) som er nyutdannet som trenerveileder og vil bistå med trenerveiledning for barnefotballen.

For ungdomslagene vil det være en sportslig oppfølging fra trenerteam A-lag, og en administrativ støtte fra daglig leder. Seniorfotballen har masse sportslig kompetanse, men får adminstrativ støtte av daglig leder.

Enkelt oppsett av ansvar fotball 2023:
Seniorfotball: Selvfungerende sportslig, og får administrativ støtte av daglig leder.
Ungdomsfotball: Oppfølging sportslig av trenerteam A-lag. Administrativ støtte fra daglig leder/Ingrid
Barnefotball: Sportslig oppfølging av Stian Fossum som trenerveileder, administrativ oppfølging fra Ingrid.

Litt om Ingrid sin bakgrunn:

Ingrid har vært og er en aktiv håndballspiller, og er nå en del av 4. divisjonslaget vårt! Hun har gått toppidrettslinjen på Voss Gymnas, etterfulgt av et år på Skogn folkehøgskole håndball. Så begynte studietilværelsen og Ingrid dro til Høgskolen i Elverum. Der har hun tatt bachelor i idrett, med spesialisering i trenerrollen, og så videre på master i idrett og kroppsøving, med spesialisering i idrett og coaching.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.