Suksess med håndballskole!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Mar 2021


Vi arrangerte håndballskole i vinterferien med hele 36 barn tilstede mellom 6-12 år.


Uken var full av smil, lek, utfordring og mestring for alle. I tillegg til morsomme aktiviteter fikk alle barna gratis lunsj, frukt og smoothie hver dag. Som en del av samarbeidet med Norges Håndballforbund og Rema1000 fikk alle deltagerne også gratis t-skjorte og en ball!


 

- Vi startet hver dag med å gi alle deltakerne god tid til å komme, leke litt og bli varm før vi samlet dem til en sirkel og ga informasjon. Så var det aktivitet, lunsj og aktivitet, sier sportslig leder Bo Andersen. 


Håndballskolen startet mandag og avsluttet torsdag i vinterferien og var 9:00-16:00. 


- Det var gøy at alle kom tidlig og var på plass i god tid. I tillegg var alle 36 deltakerne med de tre første dagene, mens torsdag var det noen som sa fra de ikke kom grunnet langhelg på hytten. Så oppmøtet var bra, sier Bo. 


- Dette gir også motivasjon til fortsettelsen. Planen er å gjennomføre håndballskole fast hver høstferie og vinterferie, legger Bo til. 



Sportslig leder Bo Braastrup Andersen hadde det faglige ansvaret for håndballskolen, og med seg på laget var det fire flinke instruktører. Aurora, Mia og Emilie som alle er spillere på ÅIFs 2004-lag og Live som var en frivillig student fra Norges Idrettshøyskole. 


- Jentene gjorde en kjempejobb hele uken med barna og sørget for at alle hadde en fin og lærerik uke med håndball. Jeg blir imponert over at vi har så flinke ungdommer med oss i klubben, sier sportslig leder. 



Nå blir det fotballskole første uken og siste uken i sommerferien. Så blir det ny håndballskole i høstferien. Informasjon og påmelding for dette kommer senere.





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.