Så nære,- så nære.......

Postet av Åssiden Idrettsforening den 29. Okt 2012

J-16 i avgjørende seriekamp om kretsmesterskapet ikveld på nye Mjøndalen stadion mot Vestfossen. ÅIF-jentene ville bli kretsmestere med seier,- ved uavgjort eller tap ville IBK bli kretsmestere. Første omgang var nesten "enveiskjøring", og jentene spilte flott fotball og skapte flere STORE sjanser! Bare en god og heldig VIF-keeper hindret Åssiden-scoring, og 0-0 til pause. Andre omgang startet med en VIF-corner og mål! Så urettferdig kan fotball være! Nå måtte ÅIF ha 2 mål... VIF forsvarte seg godt, og de store sjansene kom ikke i 2. omg. Ikke før det gjenstod 3 min utlignet Tine Pedersen med et flott skudd. Det ble litt spenning på slutten, men den store sjansen kom aldri. Dermed endte kampen med flatterende 1-1,- og kretsmesterskap til IBK. Jentene og trenerne skal ha stor honnør for en flott sesong og de var så nær et kretsmesterskap som det går an å komme! Vi gratulerer IBK som ble mestere etter en trilleravslutning de 2 siste ukene! Bildet: ÅIF-jentene i snøværet før kampstart på den nye banen til 3050.