Storseier for kvinnelaget over Kongsberg.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Sep 2012

Onsdag kveld var det duket for ny seriekamp på stadion og etter fredagens 4-1 seier over tabelltreer Hole var det en motivert tropp som skulle møte nr.seks på tabellen Kongsberg. Igjen ble det lagt en finfin ramme rundt kampen med åpen kiosk og speakertjeneste, noe som skaper en ekstra interesse og ikke minst ekstra motivasjon hos spillerne. En stor takk til Arild F. for dette og det er med å bidra ekstra i forhold til hele jente/damemiljøet i klubben.  Igjen møter  mange av de “faste”tilskuerne opp og støtter oss. Og igjen, takk til dere.

Anette Fredriksen med ekte Hatrick i første omgang!

Ren overkjøring fra første sekund.

Denne kvelden er vi “on track” spillemessig og fortsetter en meget god trend. Vi gjør kloke valg, er presise,  tar initiativ og lar ballen gjøre mye av jobben. Allerede etter 7.min trer Runa en krempasning i  gjennom til Anette som finter en kongsberg-spiller på rattata og scorer sikkert til 1-0.

Fem minutter senere scorer vi på corner når O.M Holmen header ballen i mål. Etter 16 minutter, frispark ti meter inn på deres banehalvdel, Agnethe(Ag) serverer et perfekt innlegg som Anette styrer rett i mål. Perfekt!

Ti minutter senere:
Perfekt corner ved AG hvor Ida Nanger presser en Kongsberg spiller til selvmål. Like etter spiller Tanja en av sine strøkne pasninger til Anette som vender opp på 16 meter og skyter i hjørnet til 5-0. Tonje er kommet innpå og har lekestue på høyre side, dribler alt og alle, og alene med keeper blir det 6-0.

Bildet: Tanja og Therese

Like før pause blir Hero, som også er kommet innpå, spilt igjennom av Therese, som lurer deres back og scorer til 7-0.

Gjør noen flere bytter i pausen og en fin anledning til at alle får prøve seg. Carina legger på til 8-0 etter et skudd fra 16 meter og Renate scorer til 9-0 etter nok en perfekt corner fra AG. Vi detter litt i intensitet og presisjon i
2.omg. noe som på en måte er naturlig. Vi var rett og slett et nummer for store for Kongsberg denne kvelden.

Strålende fotball og slik dette laget for tiden fremstår, holder vi et nivå som vi aldri tidligere har vært på.

* Fire mål på dødball, hvor AG er en fantastisk servitør.