Seier i Tønsberg, Åssia til 2. NM kval

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Mar 2016

Åssiden er videre til 2. NM kval-runde etter seier over Tønsberg FK.

Åssiden vant til slutt 4-3 etter 2-2 til pause.

Det var ingen spesiell god kamp men Åssia styrte det meste. Men klarte ikke å avgjøre for siste kvarteret. Åssia tok raskt tak i kampen og tok føringen 1-0 ved ett flott mål av Magnus. Magnus stresser TFK forsvaret og kommer allene med keeper og lobber flott over keeper og i mål. TFK svarte etter en god overgang og ikke veldig spenstig forsvarspill av blå/hvit. Åssia fortsatte å dominere banespillet uten å imponere noen. Eren vinner ballen og skjærer inn i banen og setter ballen i hjørne fra 16 meter. TFK svarer nok en gang og 2-2 etter direkte slett forsvarspill av Åssia. Lagene tar pause med 2-2.

Andre omgang ble rotet med mange frispark og oppstykket spill. Åssia er fortsatt best og Magnus blir spilt fri allene med keeper flere ganger. Men gode inngripner av keeper hindrer scoring. Eren er frempå etter corner og setter inn ledelse 3-2. Nå ser TFK kjørt ut. Magnus blir spilt igjennom nok en gang, stopper må bruke ufine midler og rødt kort. Like etter øker Åssia og Magnus til 4-2 etter fin fint spill. TFK fortsetter tullete oppførsel og får nok ett rødt kort.

TFK reduserer til sluttresultatet 4-3 i siste sekund etter rot i forsvaret.

Dagens Åssiagutter er Eren og Magnus med to pinner hver.

Det ble aldri noen god kamp. Åssia dominerer men gjør ingen god kamp. Vi slipper TFK inn i kampen helt unødvendig. Men vi vinner fortjent og er videre til 2. NM kval. Da er første obligatoriske kamp unnagjort og vi ser fremover til neste kamp.