Tap for Gjelleråsen i siste oppkjøringskamp

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Aug 2021

Det var en del positive ting å ta med seg fra treningskampen mot Gjelleråsen, men det endte 1-4 i den siste treningskampen før seriestart.

Det var en sulten gjeng som var klare for treningskamp, seks dager etter at Mjøndalen vant 3-0 på Åssiden stadion. 30 grader og sol var byttet ut med 18 grader og småregn, og 700 tilskuere og stinn brakk var byttet ut med et titalls tilskuere og lite jubel for hver pasning i laget.

Åssiden kom ut i en 4-4-2: Christoffer Braastrup Andersen – Kasim Al, Marius Boldt, Fredrik Boldt, Even Lübeck – Moa Karimi, Erik Midtgarden, Nhial Lul Gach Kaan Kaya – Magnus Langset, Hasan Duman.

Etter at spillet bølget en del frem og tilbake i starten, med Åssiden som det styrende laget, var det Gjelleråsen som tok ledelsen etter drøye 25 minutter. Da hadde allerede Peter Oland kommet inn for Marius Boldt, som hadde landet hardt etter en duell og fått en smell i armen. Gjelleråsen tok ledelsen etter at ÅIF var i ubalanse og Eirik Karlsen Steine kom alene med keeper. Han plasserte ballen i mål til 1-0.

Åtte-ni minutter senere sto det 2-0. Gjelleråsen fikk straffe etter en corner, der dommeren mente det var trøyeholding i boks. Strahinja Latkovic var sikker fra elleve meter.

Minuttet før pause kom den etterlengtede reduseringen. Fredrik Boldt var på rett plass til rett tid etter en corner og pirket inn 1-2. Like etter blåste dommer for pause, og det var tydelig å høre hvem som hadde momentet i kampen – hjemmelaget i hvitt og blått.

Den andre omgangen var bare fire minutter gammel da Kristian Emil Bjørndalen hamret inn 3-1 fra distanse. Etter det hadde begge lag hver sine muligheter, men drøye fem minutter før full tid sto det 4-1 etter scoring fra samme mann. Det ble også sluttresultatet.

ÅIF tar med seg en del positivt fra kampen og skal nå inn i en god treningsuke før Pors venter i første serierunde hjemme lørdag 7. august 14.00. Her håper vi å se så mange hjemmefans som mulig!