Stortap for Pors i serieåpningen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Aug 2021

Det ble ikke den serieåpningen Åssiden hadde håpet på i første kamp i Norsk Tipping Ligaen i 2021. Hjemmekampen mot Pors endte med 0-8-tap.

Det er ikke all verden å si om oppgjøret der gjestene scoret fire mål til pause og fire mål i den andre omgangen. Pors var dødelige effektive på cornere med tre mål, samt to mål fra ellevemetersmerket.

Åssiden startet med følgende lag (4-4-2): Christoffer Andersen – Espen Hansen, Fredrik Boldt, Peter Oland, Even Lübeck – Nhial Gach, Erik Midtgarden, Mads Gundersen, Kaan Kaya – Magnus Langset, Hasan Duman.

Urovekkende for Åssiden var det at midtstopper Fredrik Boldt ikke spilte. Midtstopperen fikk seg en trøkk tidlig i den første omgangen og måtte gi seg etter 35 minutter.

Kasim Al, Ahmet Cetin, Cronje Engh, Mustafa Ahmed og Andreas Andersen kom alle inn for Åssiden i oppgjøret.

Åtte mål slapp for øvrig også Åssiden inn sist gang lagene møttes. Da vant Pors 8-2 – det var i oktober 2018. Da scoret Fredrik Boldt og Vemund Eskevik (nå DBK) målene for Åssiden.

Nå ser vi frem mot borteoppgjøret mot Halsen førstkommende lørdag 16.00. Da håper vi at Åssiden-supportere tar turen og heier frem gutta i deres neste forsøk på å ta sesongens første poeng!

(Foto: Kåre Fjelstad)