Aktivitetskontingent for håndballsesongen 20/21

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Okt 2020

Håndballgruppa har i sendt ut aktivitetskontingent for 2020/2021 sesongen. Vi vet at flere av våre medlemmer ønsker hjelp med støtte til denne. Vi ønsker at alle som vil skal få drive aktivitet i klubben, og det er derfor viktig at flest mulig kjenner til våre ordninger for kontingentfritak.




Oppdeling av betaling / avdrag:
Utøvere som ønsker å dele opp aktivitetskontingenten i månedlige avdrag kan kontakte daglig leder (post@aif.no) og gjøre avtale om dette.

Vi ønsker færrest mulig avdrag (helst kun 2 eller 4), men løser dette i hvert enkelt tilfelle.

Avdragsordning er en oppdeling av kontingenten og ikke en høst/vår-kontingent, og alle avdrag må betales.


Kontingentfritak økonomi
Det skal alltid forsøkes å få dekket kontingenten gjennom støtteordninger før klubben innvilger fritak. Vår erfaring er at mange av de som ikke betaler har krav på å få dekket kontingent gjennom eksisterende støtteordninger.

Foresatte, utøver eller lagleder kan kontakte Ørjan Dimmestøl som jobber som daglig leder i Åssiden Idrettsforening (orjan@aif.no) Han hjelper til med støtteordninger og andre løsninger for deg som trenger det.

Alle søknader om fritak sendes post@aif.no, og behandles konfidensielt av daglig leder. Søknader som behandles under 3.1 (se neste avsnitt) behandles og godkjennes i samarbeid med den aktuelle skole.


Her er kriteriene vi jobber etter når vi vurderer fritak for familier/utøvere som ikke får dekket kontingenten gjennom andre ordninger:

3.1 Utøvere som går på Åssiden, Aronsløkka eller Kjøsterud skole som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. 

3.2 Ungdommer (under 20 år) som er over ungdomsskolealder som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.3 Voksne (over 20 år) som har lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.4 Andre utøvere med lav betalingsevne kan i spesielle tilfeller innvilges kontingentfritak.

3.5 Alle utøvere som ønsker å jobbe inn aktivitetskontingenten i stedet for å betale kan kontakte daglig leder (post@aif.no) å avtale et møte. Alle slike avtaler skal være skriftlig.


Våre kontingentrutiner fra A-Å finner du her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.