Oppdatering fra hovedstyret

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Mar 2020

På styremøte 19.03.2020 diskuterte hovedstyret hvilke konsekvenser situasjonen vi er i nå får for driften og aktiviteten. Det ble diskutert flere saker som berører oss, og det ble gjort noen vedtak som berører klubbens medlemmer.

Åssiden Idrettsforening forholder seg til de pålegg og retningslinjer som kommer fra Drammen kommune, Folkehelseinstituttet og Norges Idrettsforbund. Foreløpig er all aktivitet i klubben innstilt og styret vil vurdere forløpende når vi igjen kan starte aktivitet.

Klubben rammes hardt økonomisk av situasjonen vi er inne i nå. Vi anslår at klubben vil tape over 1.100.000,- første halvår 2020.

Styrets viktigste oppgave er å se på alle budsjetterte inntekter og utgifter, og iverksette de tiltak vi mener er nødvendige for at barna og ungdommene i bydelen skal ha et godt aktivitetstilbud å komme tilbake til når dette skal i gang igjen.
Hovedstyret Åssiden Idrettsforening


2 ansatte i klubben er permittert. Daglig leder blir ikke permittert nå.

Årsmøte utsettes på ubestemt tid, ny dato settes så fort vi har mer forutsigbarhet på hva som skjer videre.

Hovedstyret konstituerer gruppestyrer i fotball og håndballgruppa frem til årsmøte kan gjennomføres, og jobber etter et foreløpig budsjett med oppdaterte prognoser. Budsjettet legges frem endelig for årsmøte når dette skal gjennomføres.

Eat Move Sleep Åssiden Cup 2020 avlyses.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.