Hederstegn til Ole Kristian og Hege

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Feb 2020

Ildsjeler i håndballgruppa hedret.

To av klubbens ildsjeler gjennom mange år er tildelt klubbens hederstegn for sin innstats.


Håndballkjempen fra Rjukan har ingen spillerkarriere i Åssiden, men på trenersiden har han bidratt både med allidrett, fotball og ikke minst håndball. Ole Kristian startet opp allidrettgruppe for 1994-årgangen i 2000og fulgte etter hvert 94-gutta hele veien til de ble 17 år. Først på fotballbanen før han trakk inn på hallgulvet.

Sofalivet holdt han bare unna ÅIF i to år, før "Sjefen" igjen startet opp med nye aktiviteter, denne gangen for dagens 12-åringer, igjen startet det med både allidrett, fotball og håndball. Nå håper håndballjentene han fortsetter å sjefe i mange år.

I tillegg har Ole Kristian Ass også sittet som sportslig leder i håndballgruppa og sitter nå i sportslig utvalg.


Hege Haugan vokste opp på Åssiden, nærmere bestemt i håndballburet på Åssiden. De første 15 årene som håndballspiller bidro hun med redninger for ÅIF. Senere spilte hun også noen år i Stabæk.  

Etter å ha å ha brukt 80- og 90-tallet som spiller i klubben vår, har hun fra 2006 bidratt på veldig mange andre måter. Stil på dugnader og vært trener for allidrett. Hege har også i 6 åer, etter eget utsagn, vært saftblander, kjegle og rundingsbøye på fotballbanen. Nå, og kanskje det viktigste, gjør hun en fantastisk innsats som trener for håndballjentene på 2006-laget.

Hele Åssiden gratulerer med vel fortjente hederstegn til begge to.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.